Φιλούσε άλλη γυναίκα στο κλαμπ την ώρα που η κοπέλα του ήταν στην τουαλέτα

Μια νεαρή TikToker έγινε μάρτυρας της απιστίας ενός άντρα κι έκτοτε έχει εξαπολύσει διαδικτυακό κυνηγητό για να βρει την απατημένη.
Φιλούσε άλλη γυναίκα στο κλαμπ την ώρα που η κοπέλα του ήταν στην τουαλέτα
Οι TikTokers φαίνεται πως δεν συγχωρούν την απιστία, ειδικά όταν συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους. Η Lexie από την Αυστραλία διασκέδαζε σε ένα μαγαζί όταν διαπίστωσε την απιστία ενός άντρα, ο οποίος φίλησε μια κοπέλα την ώρα που η σύντροφός του βρισκόταν στην τουαλέτα.

Η νεαρή ΤikToker ανέβασε αμέσως βίντεο στον λογαριασμό της, κάνοντας έκκληση να βρεθεί «μια ξανθιά κοπέλα γύρω στα 30». Το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral, συγκεντρώνοντας μισό εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από μία μέρα.

 «Ψάχνω μια ξανθιά γυναίκα, θα έλεγα κάπου στα 30, που ήταν στο κλαμπ «The Avenue» το Σάββατο 27 Αυγούστου» έγραψε η λέξη ενώ συμπλήρωσε πως: «ήσουν εκεί μαζί με το αγόρι σου και μια μελαχρινή κοπέλα που έμοιαζε να είναι φίλη του. Όταν πήγες στην τουαλέτα, ο δικός σου έλεγξε τον χώρο για να βεβαιωθεί ότι είχε φύγει και άρχισε να “φασώνεται” με τη μελαχρινή κοπέλα».

Έπειτα η Lexie δείχνει τον τύπο με τη μελαχρινή κοπέλα, τονίζοντας πως οι δυο τους σταμάτησαν τα φιλιά πριν η κοπέλα του επιστρέψει στο τραπέζι.

Κάποιοι από τους χρήστες που ακολουθούν τη Lexie την επαίνεσαν για την πράξη της. «Μπράβο σου που το κάνεις αυτό. Ήμουν αρραβωνιασμένη με έναν τέτοιο τύπο και κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μου πει τι συνέβαινε για χρόνια» σχολίασε σχετικά μια χρήστης. Παρόλα αυτά υπήρξαν κι αρκετοί που αναρωτήθηκαν γιατί η Lexie δεν πήγε να μιλήσει στην κοπέλα όταν επέστρεψε από την τουαλέτα, προειδοποιώντας την σχετικά.

@lex_not28 I don’t think this is funny - I was in shock 😱 #goldcoast #cheater #fyp #viral #goldcoastaustralia #surfers #theavenue #cheaterscaughtoncam ♬ original sound - Lexie
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v