Σοκαριστικό το βίντεο της επίθεσης των Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που καταγράφει την επίθεση εναντίον των Γερμανών τουριστών στην Κρήτη έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.
Σοκαριστικό το βίντεο της επίθεσης των Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες
Σοκ έχει προκαλέσει στην Ελλάδα το αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, και το οποίο καταγράφει καρέ καρέ την επίθεση των δύο Κρητικών σε Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι πρωτοφανείς σκηνές καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας σε κεντρικό δρόμο του χωριού Πέραμα στον Μυλοπόταμο, όπου κατέληξε η ανεξέλεγκτη καταδίωξη. Όπως αποκαλύπτει το βίντεο-ντοκουμέντο, επικράτησε πανικός. Κάτοικοι του χωριού περικυκλώνουν το μαύρο φορτηγάκι των δύο κατηγορουμένων και ακινητοποιούν τον οδηγό που προσπαθεί μαινόμενος να προσεγγίσει τους τουρίστες. Χάρη σε αυτούς τα μέλη της οικογένειας Γερμανών κατάφεραν να φυγαδευτούν και έτσι δεν πήρε ακόμα πιο δραματική τροπή η φρενήρης καταδίωξη.



Η επίθεση προκάλεσε την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για επίσπευση της έρευνας. Οι φερόμενοι ως δράστες αναγκάστηκαν να παραδοθούν, κατέθεσαν μήνυση κατά των Γερμανών πως εκείνοι τους προκάλεσαν χτυπώντας τους, ενώ ο ένας κρατείται και αντιμετωπίζει δίωξη για κακούργημα. Οι Γερμανοί τουρίστες μίλησαν στην ΕΡΤ δηλώνοντας ανακουφισμένοι για την σύλληψη των δύο φερόμενων ως δραστών.

«Νιώθουμε ανακούφιση, επειδή είναι ένα μέτρο ασφαλείας για εμάς, για να βγούμε έξω, θα νοικιάζουμε μηχανάκια σήμερα, αλλά είναι ένα μέτρο ασφαλείας και για την τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους που ζουν στην Κρήτη», είπε στην ΕΡΤ ο Κρις, ένας από τους Γερμανούς τουρίστες.

Ο 38χρονος οδηγός του οχήματος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στον Ανακριτή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v