Αίρεση έκανε... εξορκισμούς στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης

Χαλαρούς εξορκισμούς στην Πλατεία Αριστοτέλους έκανε μια αίρεση στην Θεσσαλονίκη 2 κυριακάτικα καλοκαιρινά βράδια γιατί έτσι.
Αίρεση έκανε... εξορκισμούς στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης
Αν σου λέγανε ότι στο κέντρο της Πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη τα βράδια μαζεύονται και κάνουν εξορκισμούς, θα δυσκολευόσουν προφανώς να τους πιστέψεις. Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα του Voria.gr πίσω από το άγαλμα Βενιζέλου, δύο Κυριακές, μια τον Ιούλιο και μια τον Αύγουστο, στήθηκε υπαίθρια «εκκλησία» με καρέκλες για να παρακολουθήσουν τους εξορκισμούς και μια  επιπλέον μεγάλη οθόνη στην οποία παρουσιάζονταν βίντεο από άλλες τελετές εξορκισμού.

Οι τελετές φέρεται πως πραγματοποιήθηκαν από την αυτοαπακαλούμενη «Εκκλησία των Εθνών», η οποία μάλιστα έχει βάλει στο πρόγραμμά της κι άλλες τέσσερις για τον Σεπτέμβριο, γιατί όπως φαίνεται υπάρχει μεγάλη ζήτηση.

 

Στο video που παρουσιάστηκε στο προαναφερθέν δημοσίευμα συμμετείχαν αρκετά άτομα. Ένας από τους παρευρισκόμενους ακούγεται μάλιστα να φωνάζει «get out, get out» μπροστά από μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της τελετής.

Το θέμα των εξορκισμών στην Αριστοτέλους έγινε γνωστό στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον ανεξάρτητο δημοτικός σύμβουλο Δρόσο Τσαβλή.

Ο κ. Τσαβλής κάλεσε τον δήμο να απαντήσει σχετικά: «Ποιοι ήταν αυτοί, να δούμε το αίτημα που κατέθεσαν στον δήμο για να πάρουν άδεια χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος. Ποιος λοιπόν αντιδήμαρχος έδωσε την άδεια, πόσο πλήρωσαν και σε ποιον». «Πώς ο δήμος επέτρεψε να γίνει αυτό, ενώ είχε λάβει το μήνυμα από τους κατοίκους από την πρώτη Κυριακή;», διερωτήθηκε κι η κ. Σπανού, η οποία είναι αντίστοιχα δημοτική σύμβουλος στην πόλη

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Κούπκας, ο οποίος είναι αρμόδιος για τα θέματα παραχωρήσεων δημόσιων χώρων, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι «δεν δόθηκε καμία άδεια».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v