51χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 48χρονη και να την ρίξει από το μπαλκόνι

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας, με την Αστυνομία να παρεμβαίνει την τελευταία στιγμή.
51χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 48χρονη και να την ρίξει από το μπαλκόνι
Στο Τμήμα της Ομόνοιας κρατείται 51χρονος ο οποίος συνελήφθη χτες το μεσημέρι ενώ προσπαθούσε να ρίξει από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην οδό Σωκράτους 48χρονη γυναίκα, την οποία νωρίτερα είχε αποπειραθεί να βιάσει.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 51χρονος, με καταγωγή από την Συρία, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, με κατεβασμένο το παντελόνι να κρατά από τα γόνατα την γυναίκα, η οποία ήταν γυμνή από την μέση και κάτω, προσπαθώντας να τη ρίξει στο κενό.

Οι αστυνομικοί, που έκαναν έφοδο στο ξενοδοχείο, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τραβήξουν τη γυναίκα στο εσωτερικό του δωματίου. Ο άνδρας αντιστάθηκε ενώ η γυναίκα, όταν συνήλθε από το σοκ, τους είπε πως τον γνώριζε και πως τον είχε επισκεφτεί για να πιούν καφέ. Στη συνέχεια, όπως είπε η ίδια, ο άνδρας έγινε επιθετικός, κλείδωσε την πόρτα και προσπάθησε να τη βιάσει.

Η 48χρονη τότε έτρεξε προς το παράθυρο για να ζητήσει βοήθεια και εκείνος την έσπρωξε, την έγδυσε και της φώναζε ότι θα την πετάξει από το μπαλκόνι. Ευτυχώς, παρενέβη η αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v