41χρονη Θεσσαλονικιά μαμά 9 παιδιών πήρε πτυχίο με άριστα

Το πάθος για γνώση χρόνια δεν κοιτά για αυτό χειροκροτούμε την 41χρονη μητέρα 9 παιδιών που πήρε με άριστα το πτυχίο της από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
41χρονη Θεσσαλονικιά μαμά 9 παιδιών πήρε πτυχίο με άριστα
Την επόμενη φορά που θα διαμαρτυρηθείς ότι δεν έχεις χρόνο για να κάνεις πράγματα που αγαπάς, καλό είναι να σκεφτείς την ιστορία της 41χρονης Αλεξάνδρας Χοροζίδου από τη Θεσσαλονίκη.

Η Αλεξάνδρα παρότι είναι μητέρα εννέα παιδιών κατόρθωσε να αποφοιτήσει με άριστα από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η 41χρονη δήλωσε σχετικά με το κατόρθωμά της σε τηλεοπτική εκπομπή του Ant1 πως«Για να τα καταφέρω σε αυτό με στήριξε όλη η οικογένεια μου, αλλά και φίλοι μου».

Όταν ρωτήθηκε για την καθημερινότητά της εκείνη απάντησε πως «η απόλυτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά και οι ανάγκες τους και στον χρόνο που απομένει προσπαθεί να στριμώξει όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της μεταξύ αυτών και το διάβασμα».

Αφού αποκάλυψε ότι για ένα διάστημα υπήρξε συμφοιτήτρια με δυο από τις κόρες της, τόνισε πως δε σκοπεύει να σταματήσει εδώ τις σπουδές της.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v