Τζήμερος και Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο από την Εθνική Δημιουργία

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διεγράφη από την «Εθνική Δημιουργία» μετά από σχετική απόφαση και ανακοίνωση των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.
Τζήμερος και Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο από την Εθνική Δημιουργία

Δεν κράτησε πολύ τελικά η κοινή κομματική σύμπραξη των Θάνου Τζήμερου, Φαήλου Κρανιδιώτη και Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αφού οι δύο πρώτοι προχώρησαν σε κοινή δήλωση- ανακοίνωση διαγραφής του κ. Μπογδάνου από την Εθνική Δημιουργία. Στη δήλωση του ο κ.Τζήμερος κι ο κ. Κρανιδιώτης κατηγορούν τον ανεξάρτητο βουλευτή κ. Μπογδάνο για προσωπική στρατηγική, αμετροεπή κι αντιδεοντολογική συμπεριφορά κι άλλα τέτοια ευχάριστα.

Ακολουθεί η κοινή τους δήλωση:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος

Φαήλος Κρανιδιώτης»

Ο κ. Μπογδάνος δεν άργησε να τοποθετηθεί με σχετικό του tweet στο οποίο επισήμανε την σύμπραξή του με την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, έναντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους κ της λογικής. Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις κ ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα. Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου.» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v