To Sugarbabes θα μοιραστεί τα έσοδα από τις ερωτικές του ταινίες με τους πυροσβέστες

Μέρος των εσόδων από τις αυγουστιάτικες συνδρομές στο Sugarbabes.tv της Ίννα Ιννάκι θα δοθεί στην Πυροσβεστική, και εμείς έχουμε να πούμε μόνο μπράβο.
To Sugarbabes θα μοιραστεί τα έσοδα από τις ερωτικές του ταινίες με τους πυροσβέστες
Στο πυροσβεστικό σώμα θα διατεθεί μέρος των εσόδων του Sugarbabes.tv προκειμένου να αγοραστούν απαραίτητα υλικά που χρειάζονται οι άνθρωποι που δίνουν και φέτος μάχη με τις φλόγες.

Όπως διαβάζουμε στο σχετικό ρεπορτάζ του Gazetta, οι νέες εγγραφές στην πλατφόρμα ελληνικών ερωτικών ταινιών τον Αύγουστο (και συγκεκριμένα από τις 8 έως τις 20 Αυγούστου) θα έχουν έκπτωση 50%, με τον κωδικό SUGAR50.

Από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, ένα ποσό θα δοθεί στην Πυροσβεστική, με την ελπίδα το μόνο πράγμα που θα βάλει φωτιές φέτος το καλοκαίρι να είναι οι σούπερ σέξι ταινίες της Ίννα Ιννάκι.

Αυτή δεν είναι, άλλωστε η πρώτη φορά που η πολυβραβευμένη πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων και η ομάδα παραγωγής του Sugarbabes.tv αναλαμβάνουν κοινωφελή δράση: Το 2020 είχαν διαθέσει μέρος των εσόδων τους για την αγορά βρεφικών ειδών που δόθηκαν σε δομή φιλοξενίας κακοποιημένων μητερών, ενώ το καλοκαίρι του 2021 συγκέντρωσαν ένα χρηματικό ποσό για δωρεά στους πυρόπληκτους των εφιαλτικών πυρκαγιών.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v