Στην Ακρόπολη δεν έχουν νερά για να πουλάνε χυμούς των 5€, καταγγέλλουν οι τουρίστες

Την ώρα που το θερμόμετρο γράφει 40 βαθμούς, στην Ακρόπολη αρνούνται να πουλήσουν νερό χρεώνοντας τους τουρίστες 5€ για έναν κρύο χυμό.
Στην Ακρόπολη δεν έχουν νερά για να πουλάνε χυμούς των 5€, καταγγέλλουν οι τουρίστες
Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες τουριστών στο ρεπορτάζ του Alpha, οι οποίοι δηλώνουν ότι στην Ακρόπολη, σήμερα που το θερμόμετρο δείχνει 40 βαθμούς Κελσίου, δεν υπάρχει κρύο νερό, και όποιος θέλει να ξεδιψάσει πρέπει να αγοράσει χυμό, που κάνει 4€ ή ακόμα και 5€.

«Εδώ έχει 40 βαθμούς οπότε χρειαζόμαστε κρύο νερό. Δεν χρειαζόμαστε αυτό που κάνει 5 ευρώ. Για αυτό δεν έχουν κρύο νερό, γιατί πρέπει να το πουλήσουν 50 λεπτά», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας άνδρας στην τηλεόραση του Alpha.

Μία κοπέλα στην παρέα του συμπληρώνει πως, εν μέσω καύσωνα, υπάρχει μόνο ζεστό νερό. «Όταν ρώτησα, μου είπαν ότι το πρωί είχαν κρύο νερό, αλλά τώρα μόνο ζεστό, αλλιώς κρύο χυμό».

Άλλη τουρίστρια, έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης, δηλώνει πως πλήρωσε το μικρό μπουκαλάκι του νερού που κρατά στο χέρι της 2 ευρώ.

Δείτε το βίντεο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v