Η Kylie Jenner πήρε το τζετ για πτήση 12 λεπτών και το ίντερνετ την κράζει

Η Kylie Jenner έκανε πτήση 12 λεπτών με το ιδιωτικό της τζετ αλλά πολλοί followers την κατηγόρησαν για περιβαλλοντικό έγκλημα.
Η Kylie Jenner πήρε το τζετ για πτήση 12 λεπτών και το ίντερνετ την κράζει
Η ζωή είναι σκληρή κι άδικη. Για αυτό άλλοι πάνε διακοπές στοιβαγμένοι με το πλοίο της γραμμής κι άλλοι πετάγονται για μια βολτίτσα 12 λεπτών με το ιδιωτικό τζετ. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει η Kylie Jenner η οποία προτίμησε να πάρει το ιδιωτικό τζετ της, για μία πτήση 12 λεπτών, αντί να οδηγήσει - ή να κάτσει αναπαυτικά στο πίσω κάθισμα -.

Η Jenner ανάρτησε ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram, όπου αγκαλιάζει το «έτερον ήμισυ» Travis Scott μπροστά από δύο τζετ, γράφοντας στη λεζάντα «θες να πάρουμε το δικό σου ή το δικό μου;». Τα σχόλια ήταν επικριτικά στην πλειοψηφία τους, φέρνοντας την Jenner σε δύσκολη θέση.

Πολλοί ήταν εκείνοι που την κατηγόρησαν επειδή δεν επέλεξε να φτάσει πιο γρήγορα και «πράσινα» στον προορισμό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror η 24χρονη δισεκατομμυριούχος ανέβηκε στο υπερπολυτελές αεροσκάφος "Kylie Air", το οποίο κοστίζει 68 εκατομμύρια ευρώ κι έκανε μια διαδρομή 12 λεπτών από το Palm Springs στο Van Nuys του Λος Άντζελες - όπου βρίσκεται κοντά στην έπαυλή της στο Hidden Hills. Πολλοί από τους οικολογικά ευαίσθητους followers της Jenner διαμαρτυρήθηκαν για την επιλογή της καθώς τόνισαν ότι η διάσημη σταρ θα μπορούσε να οδηγήσει τα 26 μίλια από το σπίτι της στο Hidden Hills, διανύοντας μια απόσταση που δεν θα ξεπερνούσε τη μισή ώρα. Μάλιστα η Μirror αποκάλυψε ότι η Jenner πέταξε με το Bombardier Global 7500 όχι μία, αλλά δύο φορές, στις 13 Ιουλίου και ξανά στις 15 Ιουλίου.

Οι περισσότεροι από εκείνους που έκραξαν την Jenner στάθηκαν σε δηλώσεις της για το λανσάρισμα μιας σειράς προϊόντων ομορφιάς, που υπογράμμιζαν ότι όλα τα προϊόντα ήταν «καθαρά και vegan» για να βοηθήσει τον πλανήτη. Όπως ήταν φυσικό κι επόμενο οι followers της έσπευσαν να υπογραμμίσουν την ανακολουθία και την ειρωνεία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v