Στην Μύκονο έβαλαν ξαπλώστρες και μέσα στη θάλασσα

Γέμισαν οι ξαπλώστρες στην παραλία και δεν έχουν πού να λιαστούν οι πελάτες σου; Στη Μύκονο βρήκαν τη λύση. Και το όνομα αυτής… ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα.
Στην Μύκονο έβαλαν ξαπλώστρες και μέσα στη θάλασσα
Σας έλειψαν οι περίεργες ειδήσεις από τη Μύκονο; Επανερχόμαστε με τις νέες δόξες που ζουν στο Nammos εξαιτίας της κοσμοσυρροής η οποία ως γνωστόν… τέχνας κατεργάζεται.

Αυτή την φορά, το επιχειρηματικό δαιμόνιο του νησιού των ανέμων έφερε ξαπλώστρες και μέσα στην θάλασσα, αφού όσες βρίσκονταν έξω από αυτήν γέμισαν και το μαγαζί δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει άλλους λουόμενους.

Όπως μάλιστα διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Mykonos TV, «ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας και παρά το γεγονός ότι φέτος στο νησί των Ανέμων ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, καθώς στον χώρο της all day διασκέδασης έχουν προστεθεί καινούργιοι παίκτες, το φημισμένο beach bar της Ψαρρούς εξακολουθεί να αποτελεί πόλος έλξης για vip πελάτες.

»Οι υπεύθυνοι του seaside εστιατορίου προκειμένου να εξυπηρετήσουν το rich and famous πελατολόγιό τους αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν ξαπλώστρες ακόμα και μέσα στην θάλασσα, οι οποίες στηρίζονται σε ειδικούς τάκους ώστε να μην παρασύρονται από το κύμα».

Όπως εύκολα μπορείς να μαντέψεις, η ιδέα είχε ανταπόκριση, με αποτέλεσμα οι εντός θάλασσας ξαπλώστρες να γεμίσουν κι αυτές μέσα σε λίγα λεπτά. Για του λόγου το αληθές, ιδού και το βίντεο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v