Έβαλαν την Μπουζαρνέσκου να αλλάξει εσώρουχα στο Wimbledon

Όταν στο Wimbledon λένε «μόνο λευκά» το εννοούν για όλα, από τις φούστες μέχρι τα σουτιέν, όπως δείχνει η περιπέτεια της Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου.
Έβαλαν την Μπουζαρνέσκου να αλλάξει εσώρουχα στο Wimbledon
Το ήξερες πως όταν υπάρχει κάπου dress code, αυτό αφορά και τα εσώρουχά σου; Όχι βέβαια, πού να το ξέρεις. Τώρα βέβαια, μετά το απίστευτο περιστατικό στο Wimbledon ίσως να το σκεφτείς δεύτερη φορά πριν διαλέξεις τι χρώμα σουτιέν θα βάλεις στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι της εταιρείας, μην χρειαστεί να σε βάλουν να το αλλάξεις.

Το Wimbledon, που λες, έχει αυστηρή “all white” πολιτική, όλα λευκά τουτέστιν, και η Ρουμάνα τενίστρια Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου δεν σκέφτηκε ότι αυτό μπορεί να αφορά και το… σουτιέν της.

Κι όμως, ο supervisor του αγώνα της με την Γερμανίδα Νίκολα Σουνκ την έβαλε να βγάλει το σουτιέν της και να βρει άλλο να φορέσει, λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το ματς.

Η Μπουζαρνέσκου διηγήθηκε το απίστευτο περιστατικό στο Eurosport λέγοντας: «Το σουτιέν ήταν μαύρο και μπορούσαν να το δουν μέσα από την μπλούζα, οπότε έπρεπε να το αλλάξω. Δανείστηκα από την προπονήτριά μου ένα, ευτυχώς είχε».

Η Ρουμάνα τενίστρια κέρδισε τελικά το συγκεκριμένο ματς, αλλά αποκλείστηκε στη συνέχεια από την Κόκο Γκοφ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v