Άνδρας επιχείρησε να πνίξει το παιδί του στο δρόμο- σώθηκε από περαστικούς

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας όταν ένας άντρας προσπάθησε να πνίξει το παιδί του στη μέση του δρόμου. Το παιδί έσωσαν περαστικοί.
Άνδρας επιχείρησε να πνίξει το παιδί του στο δρόμο- σώθηκε από περαστικούς
Πραγματικά αδιανόητο είναι το περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας όταν ένας άντρας προσπάθησε να πνίξει το παιδί του στη μέση του δρόμου. Η γυναίκα του προσπαθούσε να σώσει το βρέφος από τον ημίγυμνο άντρα της κι ευτυχώς χάρη στην κινητοποίηση των περαστικών το παιδί σώθηκε.

Συγκεκριμένα μια γυναίκα κατάφερε να αρπάξει το μωρό από τα χέρια του πατέρα, ενώ οι υπόλοιποι περαστικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στο έδαφος.

Με βάση το ρεπορτάζ του Star ο άντρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας. Εκεί κλαίγοντας παραδέχθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί του. Ο 35χρονος άντρας ανέφερε πώς έβαλε τα δάχτυλά του στο στόμα του μωρού, γιατί έβηξε έντονα και θεωρούσε ότι πνιγόταν.

Ο ίδιος μάλιστα θεωρούσε ότι «είχε γυρίσει η γλώσσα του». Μαζί με τον άνδρα κατέθεσε και η σύζυγός του. Το Δικαστήριο τον αθώωσε από κάθε κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v