Συνελήφθη πατέρας 22χρονης που την κλείδωσε στο υπόγειο γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση της

Ένα σοκαριστικό περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν οι Αρχές στην Κυψέλη, με θύμα μια 22χρονη που ερωτεύτηκε τον «λάθος» άνθρωπο.
Συνελήφθη πατέρας 22χρονης που την κλείδωσε στο υπόγειο γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση της
Όσο και αν φαντάζει δύσκολο να το πιστέψουμε εν έτει 2022, υπάρχει ακόμα κόσμος που φτάνει σε ακραία μέτρα επειδή δεν εγκρίνει μια σχέση.

Μια 22χρονη κοπέλα διατηρεί σχέση με έναν 37χρονο, ο οποίος όμως δεν ήταν… αρεστός στον πατέρα της.

Έτσι εκείνος μαζί με τον 21χρονο αδερφό της και έναν ακόμα φίλο τους πήγαν στην Κυψέλη, και αφού εντόπισαν την κοπέλα που έκανε εκείνη την ώρα βόλτα με τον σύντροφό της, με λεκτική και σωματική βία την έβαλαν στο ΙΧ τους και την πήγαν σε ένα υπόγειο στην Καισαριανή.

Την κλείδωσαν εκεί, αφού πρώτα πήραν το κινητό της για να μην έχει επαφή με τον έξω κόσμο. Στη συνέχεια επιχείρησαν για ώρες να την πείσουν ότι είναι για το καλό της να διαλύσει αυτή τη σχέση.

Κάποια στιγμή, η νεαρή κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από την προσοχή τους και να ενημερώσει την Αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο.

Η οικογένεια οδηγήθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με την 22χρονη να προβαίνει σε καταγγελία κατά του πατέρα και του αδερφού της, καθώς επίσης και του τρίτου ατόμου. Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν και τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v