Για την σειρά στην τουαλέτα έγινε το φονικό στη Ραφήνα

Για ασήμαντη αφορμή έχασε την ζωή του ο 42χρονος στη Ραφήνα, σύμφωνα με τις καταθέσεις των 24χρονων που τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου.
Για την σειρά στην τουαλέτα έγινε το φονικό στη Ραφήνα
Απίστευτες κι όμως αληθινές είναι οι καταθέσεις των κατηγορουμένων σχετικά με την εν ψυχρώ δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα, η οποία όπως όλα δείχνουν έγινε για ασήμαντη αφορμή.

Όπως διαβάζουμε στο σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ένα μόνο σκούντηγμα και ένα ειρωνικό βλέμμα στάθηκαν η αφορμή για να χάσει την ζωή του ο άτυχος 42χρονος σε κλαμπ στη Ραφήνα.

«Σκούντηξε έναν από την παρέα μας που περίμενε την σειρά του να μπει στη τουαλέτα. Όταν του ζήτησε τον λόγο, τσακώθηκαν. Μετά μας κοίταξε ειρωνικά και άγρια» δήλωσε ένας από τους δράστες στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, αυτά τα δυο περιστατικά ήταν αρκετά για την παρέα των πέντε ατόμων, ώστε να «ξεχειλίσει» το ποτήρι και να του στήσουν ενέδρα έξω από το κλαμπ. Όταν εκείνος βγήκε από το κλαμπ μαζί με την γυναίκα που τον συνόδευε, δέχτηκε επίθεση που κατέληξε στον θάνατό του.

Οι δύο 24χρονοι που κατέθεσαν ήταν εκείνοι που τον ξυλοκόπησαν. Αναζητούνται και τα άλλα τρία άτομα της παρέας, προκειμένου να δώσουν τις δικές τους καταθέσεις σχετικά με το περιστατικό.

Μένει ακόμη να αποδειχτεί αν οι δράστες χρησιμοποίησαν κάποιο αντικείμενο τύπους σιδηρογροθιάς, που προκάλεσε τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο 42χρονο θύμα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v