Συνελήφθη 38χρονος στα Τρίκαλα που έδειχνε γυμνές φωτογραφίες της πρώην του

Για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων συνελήφθη 38χρονος που έδειχνε σε φίλους του γυμνές φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του.
Συνελήφθη 38χρονος στα Τρίκαλα που έδειχνε γυμνές φωτογραφίες της πρώην του
Στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας οδηγείται 38χρονος που συνελήφθη για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, αφότου έδειξε σε φίλους του φωτογραφίες της 19χρονης πρώην συντρόφου του στο κινητό του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ανοιχτή εκδήλωση στην Κοίτη του Πηνείου στη Λάρισα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας Ελευθερία, τον 38χρονο είδαν να δείχνει τις φωτογραφίες φίλοι της 19χρονης, οι οποίοι του επιτέθηκαν.

Εκείνος υπέβαλε μήνυση για την επίθεση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν ένας άντρας και δύο γυναίκες, με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης και των απειλών αντίστοιχα. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, και εν συνεχεία αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον 39χρονο, ο οποίος είχε μεν τις φωτογραφίες της 19χρονης με την συναίνεσή της τότε που διατηρούσαν σχέση, τις επέδειξε όμως εν αγνοία της μετά τον χωρισμό τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο ίδιος ζήτησε προθεσμία, και αναμένεται να απολογηθεί αύριο στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v