Ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ τράκαρε μια Lamborghini

Ο 10χρονος Σάμιουελ Άφλεκ βρέθηκε στο τιμόνι μιας Lamborghini Urus, την οποία τράκαρε ελαφρώς βάζοντας κατά λάθος όπισθεν.
Ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ τράκαρε μια Lamborghini
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες: Πας βρε αδερφέ σε μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων να νοικιάσεις μια Porsche, μια Lamborghini, ένα αυτοκινητάκι για το Σαββατοκύριακο τέλος πάντων. Κι εκεί που χαζεύεις τις ομορφιές για να διαλέξεις τι θα πάρεις, σου ξεφεύγει το πιτσιρίκι και μπαίνει σε μια Lamborghini και την τρακάρει λίγο. Τι να κάνεις; Να κάτσεις να μαλώσεις;

Αν σε λένε Μπεν Άφλεκ, βέβαια, δεν έγινε και κάτι, δεν θα σε βάλουν δα να πληρώσεις και τη ζημιά. Και όχι, αυτό δεν είναι σχήμα λόγου: Όντως ο 10χρονος γιος του διάσημου ηθοποιού τράκαρε μια Lamborghini, και όντως οι υπεύθυνοι του χώρου στον οποίο συνέβη το μικρο-ατύχημα είπαν «α τι χαριτωμένο παιδάκι, δεν πειράζει, δεν έγινε και τίποτα».

Το συμβάν εκτυλίχθηκε ως εξής: Ο Μπεν Άφλεκ βρισκόταν με την αρραβωνιαστικιά του, Τζένιφερ Λόπεζ, σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες. Μαζί τους είχαν τον 10χρονο γιο του Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ, τον οποίο άφησαν να παίξει στη θέση του οδηγού μιας Lamborghini Urus, που νοικιάζεται στο αστρονομικό ποσό των 1.475 δολαρίων την ημέρα.

Ο πιτσιρίκος έβαλε κατά λάθος όπισθεν, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να συγκρουστεί ελαφρά με μια λευκή BMW που ήταν παρκαρισμένη πίσω του. Ο 10χρονος Σάμιουελ Άφλεκ βγήκε τότε από το αυτοκίνητο για να ελέγξει, ωστόσο όπως δήλωσε υπάλληλος της αντιπροσωπείας «κανείς δεν τραυματίστηκε, και δεν υπήρξαν ζημιές». Ο ίδιος εξήγησε ότι ο χώρος στάθμευσης είναι μικρός, και τα αυτοκίνητα παρκαρισμένα πολύ κοντά το ένα στο άλλο.

«Φάνηκαν χαρούμενοι και συνέχισαν να περιηγούνται. Η αντιπροσωπεία θα τους υποδεχόταν και πάλι με μεγάλη χαρά. Ο Άφλεκ αγαπάει τα αυτοκίνητα. Ελπίζουμε να ξανάρθουν», σχολίασε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v