O DJ Valentino απαντά για την αόρατη κονσόλα ποιυ έγινε viral

O DJ Valentino τοποθετήθηκε για το περιστατικό με την αόρατη κονσόλα στα Mad Video Music Awards την ώρα που στο Twitter έχει στηθεί γλέντι τρικούβερτο.
O DJ Valentino απαντά για την αόρατη κονσόλα ποιυ έγινε viral
Tα φετινά Mad Video Music Awards θα τα θυμόμαστε για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι φυσικά για το ξύλο που έπεσε ανάμεσα στον Snik και τον Light. O δεύτερος είναι για το viral video του DJ Valentino ο οποίος έγινε ο πρώτος DJ στην ιστορία της live μουσικής που μίξαρε σε αόρατη κονσόλα.

Στο Twitter προφανώς στήθηκε γλέντι τρικούβερτο κι ενδεικτικά αναδημοσιεύουμε κάποια από τα πιο φαρμακερά tweets.



 



 



Πολλοί χρήστες απευθύνθηκαν στον Valentino προσωπικά με τον τελευταίο να απαντά σε greeklish και να δίνει τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ. Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ»,

Παράλληλα απάντησε σε άλλο μήνυμα, γράφοντας: «Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου».

Τέλος έγραψε ακόμη πως: «Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου»
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v