Συνέλαβαν 66χρονο που τεμάχισε γάτα σε κοινή θέα

Τουλάχιστον σοκαριστική είναι η περίπτωση ενός 66χρονου άνδρα στη Σαλαμίνα ο οποίος τεμάχισε σε κοινή θέα μια γατούλα. Ο δράστης συνελήφθη.
Συνέλαβαν 66χρονο που τεμάχισε γάτα σε κοινή θέα
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έγινε στη Σαλαμίνα, όπου ένας 66χρονος άνδρας τεμάχισε μια άτυχη γατούλα σε κοινή θέα. Έπειτα ο δράστης περιφερόταν σε τραπεζοκαθίσματα καταστήματος του νησιού κρατώντας στο χέρι του το τεμαχισμένο σώμα του ζώου.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής προχώρησαν στη σύλληψη του 66χρονου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λιμενικοί εντόπισαν τον 66χρονο ημεδαπό και το νεκρό ζώο και του ζήτησαν επανειλημμένα με ήρεμο τρόπο να τους ακολουθήσει. Ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να συνεργαστεί, προέβαλε αντίσταση και προσπάθησε να διαφύγει με ΙΧ αυτοκίνητο.

Οι λιμενικοί κατάφεραν τελικά να ακινητοποιήσουν τον 66χρονο ενώ σε έλεγχο του οχήματός του, εντόπισαν την ύπαρξη και άλλου νεκρού ζώου.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για παράβαση των άρθρων του ποινικού κώδικα «Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς», καθώς και του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό τα νεκρά ζώα παραδόθηκαν στην αρμόδια Κτηνιατρική Υπηρεσία, για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ ΜΠΕ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v