Αντί για τη Βενετία της έκανε πρόταση γάμου στο σούπερ μάρκετ

Κάποιες ρομαντικές ψυχές κάνουν πρόταση γάμου στη Βενετία και κάποιοι άλλοι μύστες ζητούν από το έτερο ήμισυ να τους παντρευτεί στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τους.
Αντί για τη Βενετία της έκανε πρόταση γάμου στο σούπερ μάρκετ
Αν ζούσες στη Βενετία κι είχες βρει το έτερον ήμισυ είναι πολύ πιθανό να καβάτζωνες κάποια γόνδολα για να σπικάρεις το χαρμόσυνο νέο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ταξιδεύουν μάλιστα στην ιταλική πόλη, για αυτόν τον σημαντικό σκοπό. Την ίδια στιγμή ο μύστης Σαλβατόρε Κοσταρέλι επέλεξε να κάνει πρόταση στην αγαπημένη του στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τους στην ιταλική πόλη Μίρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere del Veneto ο Σαλβατόρε πήρε το μικρόφωνο του σούπερ μάρκετ και είπε: «Αγάπη μου, θέλω να σε ρωτήσω κάτι, παρουσία όλων. Σ’ αγαπώ, είσαι η ζωή μου, θέλω να σε ρωτήσω, θα με παντρευτείς;».

Όπως μπορείς να καταλάβεις έγινε το έλα να δεις στο σούπερ μάρκετ με την Τιτσιάνα Φαμάο να σοκάρεται από την έκπληξη του αγαπημένου της.

Καθώς βρίσκονταν στον διάδρομο με τα κατεψυγμένα είδη ο Σαλβατόρε βγάζει από την τσέπη του το δαχτυλίδι και το περνάει στο δάχτυλο της Τιτσιάνα.  Έπειτα ήπιαν στην υγεία τους ένα μπουκάλι παγωμένο Prosecco από τα ψυγεία του καταστήματος.

Ο Σαλβατόρε είχε καταστρώσει το σχέδιο του πριν μέρες κι όλα ευτυχώς πήγαν καλά. «Σκέφθηκα την κλασική πρόταση, πάνω σε μια γόνδολα, αλλά προτίμησα το σουπερμάρκετ για να καταλάβει πόσο την αγαπώ. Μια τέτοια χειρονομία, δεν θα την ξεχάσει ποτέ», δήλωσε σχετικά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v