Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν μπορώ να κάνω πίσω»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βραβεύτηκε από το πρόγραμμα "Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία" του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και εμείς υποκλιθήκαμε στη δύναμη ψυχής της.
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν μπορώ να κάνω πίσω»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα «Δύναμη Ψυχής, Φύση και Υγεία», για την οποία βραβεύτηκε για τα όσα σπουδαία έχει πετύχει μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε..

«Πρέπει να φανώ δυνατή, πρέπει να προσπαθήσω και όλο αυτό είναι ένα κίνητρο για μένα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πάντα στις δύσκολες στιγμές σκέφτομαι και προσπαθώ. Και λέω ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω και να απογοητεύσω όλο αυτόν τον κόσμο που με έχει στηρίξει» πρόσθεσε ακόμη στην εκδήλωση την οποία διοργάνωσε στο Τελλόγλειο, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία» του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ.

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά, που βρίσκομαι εδώ σήμερα, αλλά και μία αναγνώριση. Και ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση που μου απηύθυναν, να παρακολουθήσω και να συμμετέχω στην εκδήλωση για την ψυχική υγεία, που είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα - και νομίζω μας ακουμπάω όλους» τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Εγώ, ό,τι έκανα, το έκανα προσπαθώντας να επιβιώσω και να ξανασταθώ στα πόδια μου. Αλλά για μένα είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση, το ότι μέσα από όλο αυτό το πολύ άσχημο, έχει βγει κάτι όμορφο για πολλούς ανθρώπους» υπογράμμισε.

Όταν ρωτήθηκε από πού άντλησε το σθένος, απάντησε πως όλο αυτό θεωρεί ότι είναι λίγο σύνθετο.

«Δηλαδή η δύναμη προήλθε σίγουρα από τον χαρακτήρα μου κι από την ψυχή μου πιστεύω. Αλλά πήρα δύναμη και από την οικογένειά μου και από τους γιατρούς.

Έχω λάβει απίστευτη υποστήριξη, πάρα πολλή υποστήριξη κυρίως από τον κόσμο. Πάντα στις δύσκολες στιγμές σκέφτομαι και προσπαθώ και λέω, ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω και να απογοητεύσω όλο αυτόν τον κόσμο που με έχει στηρίξει. Οπότε πρέπει να φανώ δυνατή, πρέπει να προσπαθήσω και όλο αυτό είναι ένα κίνητρο για μένα» συμπλήρωσε.

«Στο πρόσωπο της Ιωάννας και όχι μόνο, επιβραβεύουμε, κλίνουμε το κεφάλι μας ευλαβικά, λέμε ένα μεγάλο μπράβο και ενθαρρύνουμε όλο τον κόσμο, να μπορέσει να ακολουθήσει αυτά τα βήματα ψυχής, γενναιότητας και θάρρους» δήλωσε από την πλευρά του ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ ΜΠΕ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v