4χρονος με καρκίνο ζει το όνειρο του και γίνεται πυροσβέστης για μια μέρα

Ένα 4χρονο αγοράκι από την Αγγλία που μάχεται με τον καρκίνο έκανε το όνειρό του πραγματικότητα κι έγινε πυροσβέστης στην πόλη του.
4χρονος με καρκίνο ζει το όνειρο του και γίνεται πυροσβέστης για μια μέρα
Μια πολύ συγκινητική ιστορία εκτυλίχθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πρωταγωνιστή τον 4χρονο Heny Carpenter. Ο μικρός Henry έχει ήδη περάσει πολλά, παρά την ηλικία του. Ένα απλό εξόγκωμα πριν από λίγο καιρό, εξελίχθηκε σε νευροβλάστωμα σταδίου 4, το οποίο τώρα έχει εξαπλωθεί σε όλο του το σώμα. Παρόλα αυτά ο μικρός μαχητής δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να μάχεται, ελπίζοντας να βγει νικητής.

Το όνειρο του γιου της είναι να γίνει πυροσβέστης και χάρη στο πυροσβεστικό σώμα του Hayward, όπου και διαμένει ο Henry εκπλήρωσε την επιθυμία του. Οι πυροσβέστες μάλιστα τον έστειλαν σε μια μικρή καλύβα στην εκπαιδευτική τους εγκατάσταση, ώστε να μπορέσει να «πολεμήσει τις φλόγες» και να γίνει ήρωας. Έπειτα έλαβε μέρος στην παρέλαση.

«Αισθάνεται δυνατός και χαίρεται που βλέπει όλους να τον επευφημούν. Νιώθει την αγάπη όλων γύρω του. Του δώσαμε λίγη χαρά στη δύσκολη ζωή του», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η μαμά του.

Με πληροφορίες από το mama365

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v