Κοκκίνου: Πεντοχίλιαρο και ουίσκι έδωσε ο πατέρας μου στον παπά για να με βγάλει Έλλη

Η Έλλη Κοκκίνου εμφανίστηκε στο «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 και μοιράστηκε την αστεία ιστορία της βάφτισής της με πρωταγωνιστή τον πατέρα της.
Κοκκίνου: Πεντοχίλιαρο και ουίσκι έδωσε ο πατέρας μου στον παπά για να με βγάλει Έλλη
Η Έλλη Κοκκίνου εμφανίστηκε στο «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 και μίλησε στον παρουσιαστή της εκπομπής Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή και την καριέρα της.

Ανάμεσα στις ιστορίες που μοιράστηκε η Έλλη με το τηλεοπτικό κοινό ξεχώρισε εκείνη της βάφτισής της, με πρωταγωνιστή τον μπαμπά της κι έναν παπά που αρνιόταν να την βγάλει Έλλη.

Σχετικά  με το όνομά της Έλλης, υπάρχει μία απίθανη ιστορία, καθώς έχει πηγή έμπνευσης το το Φρίξος και Έλλη και δεν είναι χριστιανικό. Αυτό το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα, ο παπάς να αρνείται να την βαφτίσει.

«Δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν Έλλη γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές. Έτσι μου έχουν πει. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ο παπάς ή του τα έδωσε δώρο ο μπαμπάς μου. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Βαπτίστηκα Έλλη και έτσι δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν με πειράζει, όμως», δήλωσε χαρακτηριστικά, προκαλώντας το γέλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Έλλη μίλησε και για την ιστορία του επιθέτου της εξηγώντας πως έχει ρίζες από έναν πρόγονο της οικογένειάς της στα Ψαρά που ήταν κοκκινοτρίχης και το παρατσούκλι του ήταν κόκκινος. Παρόλα αυτά, όταν ήταν μικρή δεν της άρεσε καθόλου, καθώς τα άλλα παιδιά της έκαναν πλάκα με αυτό και την εκνεύριζαν.

«Μικρή δεν μου άρεσε καθόλου το επίθετό μου και αισθανόμουν πολύ άσχημα γιατί με κορόιδευαν, Κοκκίνου, Πρασίνου και τέτοια. Τώρα όμως… Καλλιτεχνικά είναι πιασάρικο!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v