Πανελλήνιες ζητά να δώσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να περάσει Νομική

Το αίτημα να δώσει Πανελλήνιες με στόχο να περάσει στη Νομική υπέβαλλε στη φυλακή όπου βρίσκεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
Πανελλήνιες ζητά να δώσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να περάσει Νομική
Ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, εκτίει την ποινή των ισοβίων συν 11 ετών για την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, στις φυλακές του Μαλανδρίνου όπου μεταφέρθηκε από τον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο Αναγνωστόπουλος υπέβαλε δύο αιτήματα στη διεύθυνση των φυλακών: Το πρώτο είναι να κάνει μεροκάματα στις φυλακές, και το δεύτερο να δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις με σκοπό να εισαχθεί στη Νομική Σχολή.

Σε βάρος του 33χρονου εκκρεμεί επιπλέον μία πειθαρχική ποινή, καθότι είχε πιαστεί με κινητό στις φυλακές του Κορυδαλλού. Η διεύθυνση των φυλακών δεν έχει ακόμα απαντήσει στα αιτήματά του.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό από τον δικηγόρο του, ο Αναγνωστόπουλος είχε δεχτεί επίθεση από συγκρατούμενό του όσο ακόμα βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Πράγματι είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Μάλιστα, υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του» δήλωσε ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου. Σύμφωνα με περιγραφές μαρτύρων, ο άντρας που του επιτέθηκε είχε πει «θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v