«Κύριε Βασιλακόπουλε, δεν είμαστε στο πεζοδρόμιο!»

Σε ροντέο μετατράπηκε η εκπομπή στην οποία ήταν προσκεκλημένοι μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.
«Κύριε Βασιλακόπουλε, δεν είμαστε στο πεζοδρόμιο!»
Χαμός επικράτησε σήμερα το πρωί στον αέρα του Open ανάμεσα στον Μιχάλη Γιαννάκο και τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο με αφορμή τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Η ένταση ξεκίνησε όταν η κ. Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, εξηγούσε την κατάσταση με τους γιατρούς και τις πιέσεις που δέχονται τα νοσοκομεία. Τότε ο κ. Γιαννάκος τη διέκοψε και εκείνη απάντησε:

«Θα με αφήσετε (σ.σ. να ολοκληρώσει την πρόταση) ή όχι; Πώς το βλέπετε;» ρώτησε η κα Παγώνη. Τότε, συνέχισε την τοποθέτησή της, με τον Μιχάλη Γιάννακο να τη διακόπτει ξανά και την ίδια να σχολιάζει «αφήστε τον (...) να κάνει το σόου να τελειώσουμε».

Λίγα λεπτά μετά, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος είπε σε έντονο ύφος: «Καταρχήν δεν γίνεται να είσαι υγειονομικός και να μην πιστεύεις στην επιστήμη. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ βασικό. Υπάρχουν ελλείψεις, πρέπει να καλυφθούν. Και υπάρχουν πάρα πολλοί επιστήμονες (...)».

Ο κ. Γιαννάκος τον διέκοψε ξανά λέγοντας «κύριε Βασιλακόπουλε, θα γίνετε βουλευτής, μη στηρίζετε τόσο πολύ την κυβέρνηση, μην ανησυχείτε».

Ο καθηγητής συνέχισε: «Και για να απαντήσω στον κ. Γιαννάκο», με τον κ. Γιαννάκο να σχολιάζει παράλληλα «κι όμως ο κ. Βασιλακόπουλος είναι στην επιτροπή του υπουργείου, να τον χαίρονται».

Τότε, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ακούγεται να λέει «γαμ**ο μου» και τον Μιχάλη Γιαννάκο να του απαντά «κύριε Βασιλακόπουλε μην εκτρέπεστε, δεν είμαστε στο πεζοδρόμιο».

Δείτε το βίντεο:



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v