Συνελήφθη 55χρονος νηπιαγωγός για σεξουαλική παρενόχληση σε 5χρονη
Στη δικαιοσύνη οδηγείται 55χρονος νηπιαγωγός από το Αιγάλεω, για παρενόχληση 5χρονης μετά από καταγγελία που έκαναν οι γονείς της.
Παλαιότερο των 360 ημερών
Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση υπέβαλλαν οι γονείς 5χρονης εναντίον του 55χρονου νηπιαγωγού της στο Αιγάλεω. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το NewsIt, συνάδελφος του 55χρονου τον είδε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος να πλησιάζει το κορίτσι και να το φιλάει στο λαιμό.
Η συνάδελφος ενημέρωσε τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι υπέβαλλαν μήνυση κατά του 55χρονου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψή. Ο πατέρας της 5χρονης τυγχάνει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να είναι αστυνομικός.
Ο νηπιαγωγός αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται για άσεμνες πράξεις σε βάρος του παιδιού, λέγοντας «είδα μόνο του το παιδί στο διάλειμμα και πήγα να το ενθαρρύνω να πάει με τα αλλά παιδιά. Είμαι έτσι μετά παιδιά, δεν έχω δικά μου και τα υπέρ αγαπάω».
Από την πλευρά της, η διευθύντρια του νηπιαγωγείου δήλωσε ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε υπάρξει κάποιο παράπονο για την συμπεριφορά του 55χρονου, ωστόσο ήξεραν πως η συμπεριφορά του είναι διαχυτική.
Ο 55χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Αφού οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών, πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος.