Το ήξερες ότι δεν πρέπει να κοιμάσαι γυμνός/η;

Αυτός είναι ο αηδιαστικός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να κοιμάσαι ποτέ μα ποτέ γυμνός. Εμείς σε προειδοποιήσαμε.
Το ήξερες ότι δεν πρέπει να κοιμάσαι γυμνός/η;
Ο καλός ύπνος απαραίτητος για την υγεία σου, όλοι το ξέρουμε αυτό. Μέρος ενός «καλού ύπνου» όμως είναι να συμβαίνει σε βέλτιστες συνθήκες - δηλαδή, να διατηρείς το δωμάτιό δροσερό, να μην έχεις θορύβους και φως και να κοιμάσαι με άνετα ρούχα.

Ή και χωρίς καθόλου ρούχα, τώρα που ο καιρός ζεσταίνει, σωστά;

Ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείς το τελευταίο, καθώς σύμφωνα με ένα viral βίντεο του TikTok, δεν πρέπει ποτέ να κοιμόμαστε γυμνοί ή χωρίς εσώρουχα τελοσπάντων - και ο λόγος είναι βέβαιο ότι θα σε αηδιάσει.

Ο Anthony Youn, M.D., πιστοποιημένος πλαστικός χειρουργός με έδρα το Μίσιγκαν, μοιράστηκε ότι όταν… αερίζεσαι στον ύπνο σου ψεκάζεις μικροσκοπικές ποσότητες κοπράνων. Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν υπάρχει φραγμός λόγω ρούχων ανάμεσα σε σένα και το κρεβάτι, μεταδίδεις δυνητικά βακτήρια και μικρόβια στα σεντόνια σου, στο σώμα σου, αλλά και στον σύντροφό σου όταν κοιμάται. Ίου.

«Ο μέσος άνθρωπος βγάζει αέρια 15 έως 25 φορές την ημέρα και αυτό μπορεί να συμβεί ενώ κοιμάσαι», λέει ο Δρ Γιουν στο κλιπ, το οποίο έχει προβληθεί εκατομμύρια φορές. «Μια επιστημονική μελέτη απέδειξε ότι κάθε φορά που αερίζεσαι, ψεκάζεις μια μικροσκοπική ποσότητα κοπράνων».

«Αυτό συμβαίνει ακόμα και δεν βγάζεις… λάσπη», διευκρίνζει, προσθέτοντας, «η ίδια μελέτη έδειξε ότι τα εσώρουχά σου θα παγιδεύσουν όλα αυτά τα σωματίδια. Έτσι, για χάρη του κρεβατιού σου σύντροφε, σε παρακαλώ κοιμήσου με τα εσώρουχά σου».

@ShutEye: Sleep Tracker

Get a good night‘s sleep and learn your patterns with Sleep Tracker.

♬ Promoted Music - ShutEye: Sleep Tracker
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v