Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Φιλίας και Αλληλεγγύης

Με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων παμπαίδων και την συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας τροφίμων ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Φιλιάς & Αλληλεγγύης.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Φιλίας και Αλληλεγγύης
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου το τέταρτο Τουρνουά Φιλίας & Αλληλεγγύης στο Αττικό Άλσος, υπό την καθοδήγηση των πρωταθλητών Ευρώπης του 1987 και προπονητών μπάσκετ, Νίκου Λινάρδου και Μιχάλη Ρωμανίδη.

Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν τέσσερις ομάδες Παμπαίδων: Ακαδημία Αμπελοκήπων, Κουκουβάουνες, Χολαργός, Ακαδημία ΓΓΑ (Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού). Περίπου εκατό παιδιά συμμετείχαν στο τουρνουά, στο οποίο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Νίκος Φιλίππου, Χάρης Γιαννόπουλος και Βασίλης Ξανθόπουλος.



Οι δύο πρωταθλητές Ευρώπης το 1987 με την Εθνική Ανδρών και υπάλληλοι της ΓΓΑ, Νίκος Λινάρδος και Μιχάλης Ρωμανίδης, τρέχουν το πρόγραμμα Μπάσκετ για Όλους τα τελευταία επτά χρόνια, για παιδιά ηλικίας 7-15 χρονών.



Εκ μέρους της πολιτείας, το παρών έδωσαν ο ΓΓΑ Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς , ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Δημόπουλος, η εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής για θέματα Αθλητισμού Μαργαρίτα Βάρσου και ο συνεργάτης του υφυπουργού Αθλητισμού Πάρης Κοντέσης.

Παράλληλα με το τουρνουά συγκεντρώθηκαν πολύ μεγάλες ποσότητες τροφίμων για να δοθούν στην Δομή Αλληλεγγύης για όλους και στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v