Πολίτες βόλταραν με… περιπολικό στην Κηφισιά! (βίντεο)

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην Κηφισιά με πολίτες να έχουν μπει σε περιπολικό της Αστυνομίας και να κόβουν βόλτες.
Πολίτες βόλταραν με… περιπολικό στην Κηφισιά! (βίντεο)
Πόσο εύκολο είναι να βολτάρει κανείς με περιπολικό της Αστυνομίας; Όχι και τόσο, αν κρίνουμε με βάση την ευκολία με την οποία δύο πολίτες κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στο όχημα και μάλιστα να το περιφέρουν στους δρόμους της Κηφισιάς.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο της σελίδας Law and Order, στο περιπολικό επιβαίνουν δυο άτομα που δεν φορούν υπηρεσιακές στολές. Ο ένας από αυτούς φοράει κόκκινη μπλούζα και χακί σορτσάκι, ενώ ο δεύτερος, μαύρη ζακέτα με κουκούλα και μαύρο σορτσάκι.

Τα δύο άτομα μάλιστα οδηγούν εναλλάξ το περιπολικό, ίσως για να δοκιμάσουν και οι δύο την εμπειρία.

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει:

«Σχετικά με βιντεοληπτικό υλικό που αναπαράγεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο οποίο εμφαίνονται δύο άτομα με πολιτική περιβολή να επιβαίνουν σε όχημα με υπηρεσιακό χρωματισμό της Ελληνικής Αστυνομίας, γνωρίζεται ότι πρόκειται για υπηρεσιακό όχημα το οποίο είχε μεταφερθεί για επισκευή σε ιδιωτικό συνεργείο.

Για το περιστατικό διενεργήθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, προανάκριση και το σχετικό συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα διετάχθη και η διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v