Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε χαρτί υγείας στο αεροπλάνο

Σκέψου το καλά πριν χρησιμοποιήσεις χαρτί υγείας στις τουαλέτες των αεροπλάνων ειδικά μετά από την προειδοποίηση μιας αεροσυνοδού.
Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε χαρτί υγείας στο αεροπλάνο
Αν έχεις ταξιδέψει ποτέ με αεροπλάνο είναι βέβαιο ότι θα έχεις επισκεφθεί και την κλειστοφοβική τουαλέτα τους. Ωστόσο την επόμενη φορά που θα πας σε μια τουαλέτα αεροπλάνου καλύτερα να μην χρησιμοποιήσεις χαρτί υγείας. Ειδικά μάλιστα αν δεις ένα viral video του TikTok όπου μια αεροσυνοδός εξηγεί τα καθέκαστα.

Η TikToker Flight Bae B μίλησε σε ένα video της για τον λόγο που οι επιβάτες δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούν το χαρτί υγείας της τουαλέτας του αεροπλάνου όσο διαρκεί η πτήση τους.

 «Να χρησιμοποιείτε καλύτερα χαρτομάντηλα αντί για το χαρτί υγείας. Όταν έχει αναταράξεις και τα μικρά αγόρια και κορίτσια κάνουν την ανάγκη τους, συνήθως λερώνουν παντού. Πολλές φορές καταλήγουν στο χαρτί υγείας που βρίσκεται δίπλα», ανέφερε συγκεκριμένα η αεροσυνοδός, ενώ τόνισε πως: «αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε αυτό το πράγμα στις ευαίσθητες περιοχές σας, τότε τα χαρτομάντηλα που βρίσκονται συνήθως πιο ψηλά είναι πιο καθαρά».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v