Βόλος: Ξυλοκόπησε την επτά μηνών έγκυο σύζυγό του

Ένα ακόμη αποτρόπαιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη με άντρα να ξυλοκοπεί την εγκυμονούσα σύζυγό του.
Βόλος: Ξυλοκόπησε την επτά μηνών έγκυο σύζυγό του
Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας δεν έχουν τελειωμό δυστυχώς σε όλη την Ελλάδα, με τις καταγγελίες τους να πληθαίνουν. Χθες συνέβη αντίστοιχο περιστατικό στον Αλμυρό Βόλου, με θύμα μια νεαρή εγκυμονούσα μητέρα, η οποία ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr αμέσως μετά την καταγγελία σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο Βόλου, με μόνη μέριμνα των γιατρών την προστασία της ζωής της κοπέλας η οποία βρίσκεται στον έβδομο μήνα κύησης και του εμβρύου.

Ο σύζυγος της συνελήφθη αφού ειδοποιήθηκε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού. Παράλληλα έγινε αγώνας δρόμου από την Εισαγγελία της περιοχής προκειμένου να βρεθεί στέγη για 17 μηνών παιδάκι της οικογένειας, καθώς δεν υπήρχε άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον να αναλάβει τη φύλαξή του.

Αργά το βράδυ το παιδάκι μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο στο τμήμα νεογνών, δίπλα στη μητέρα του η οποία θα παραμείνει στο Αχιλλοπούλειο ώστε να παρακολουθείται για τουλάχιστον ένα 24ωρο ακόμη, έως ότου οι γιατροί να είναι σίγουροι ότι μητέρα και έμβρυο είναι καλά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v