Αυτή είναι η νέα τρανς ηρωίδα της Marvel

Στην ειδική έκδοση του Marvel's Voices: Pride κάνει το ντεμπούτο της η Shela Sexton/Escapade, μια τρανς μεταλλαγμένη.
Αυτή είναι η νέα τρανς ηρωίδα της Marvel
Χωράει μια τρανς οντότητα στο σύμπαν της Marvel; Φυσικά και χωράει. Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου η Marvel ανακοίνωσε ότι μια νέα μεταλλαγμένη με το όνομα Shela Sexton/Escapade θα κάνει το ντεμπούτο του στο Pride #1, μια ιστορία γραμμένη από τον Charlie Jane, σε σκίτσα του Ted Brandt και τον Ro Stein και χρώμα από την Tamra Bonvillain.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας έγινε αναφορά στις δυνάμεις της Escapade, η οποία "μπορεί να αλλάξει στιγμιαία φυσικές τοποθεσίες με άλλο άτομο ή να ανταλλάξει οποιοδήποτε συγκεκριμένο φυσικό ή αφηρημένο χαρακτηριστικό, όπως δεξιότητες, υπεράνθρωπες δυνάμεις, ακόμα και καταστάσεις».

 Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμοί σε αυτές τις ικανότητες, καθώς η Escapade μπορεί να διατηρήσει τη δύναμη αυτή μόνο για λίγες ώρες τη φορά και πρέπει να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον στόχο της, και όσο πιο περίπλοκος είναι αυτός, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα ατυχήματος.

Το Marvel's Voices: Pride #1 θα εστιάσει στη ζωή της Escapade ως τρανς μεταλλαγμένης στο Marvel Universe. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η Escapade θα συνεργαστεί με την καλύτερή της φίλη, την Morgan Red, μια επαγγελματία κλέφτη.

Το δελτίο τύπου υπονοεί επίσης μια «θανατηφόρα προφητεία» γύρω από την Escapade.

Πηγή: CBR


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v