Ταξιδιώτης στον χρόνο λέει ότι είναι 2028 και έχει μείνει μόνος στη Γη

Ένας Ισπανός TikToker ιντριγκάρει τους followers του, ισχυριζόμενος ότι είναι ταξιδιώτης του χρόνου κι έρχεται από το μακρινό 2028.
Ταξιδιώτης στον χρόνο λέει ότι είναι 2028 και έχει μείνει μόνος στη Γη

Μια από τις τελευταίες μόδες του TikTok και των social media για κάποιον περίεργο λόγο που αδυνατούμε να καταλάβουμε είναι οι λεγόμενοι time-travellers (ταξιδιώτες στον χρόνο).

Ένας γνωστός Ισπανός TikToker ωστόσο το πήγε ένα βήμα παρακάτω αφού ισχυρίζεται ότι έρχεται από το έτος 2028. Μάλιστα δημοσίευσε κι ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που έχει απομείνει στη Γη.

Ο Javier εδώ κι έναν χρόνο έχει στήσει ένα ιδιότυπο «παιχνίδι» με τους ακολούθους του, ιντριγκάροντας τους. Συχνά πυκνά ανεβάζει που δείχνουν να ζει μόνος του σε μια πόλη, ενώ στην πρώτη του ανάρτηση να αναφέρει ότι μόλις ξύπνησε σε νοσοκομείο και δεν ήξερε τι μπορεί να είχε συμβεί.

«Σήμερα είναι 13 Φεβρουαρίου 2027 και είμαι μόνος στην πόλη», είχε δημοσιεύσει χαρακτηριστικά τότε.

Πλέον μετά από έναν χρόνο ανέβασε βίντεο- απάντηση σε κάποιον σχολιαστή ο οποίος κάπως δικαιολογημένα τον αμφισβήτησε. Εκεί ο Javier περπατάει στη μέση ενός έρημου δρόμου, και φαίνεται μόνος του τελείως να κοιτάζει και να εξερευνά άδειες γειτονιές. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αυτοκίνητα παρκαρισμένα δεν κυκλοφορεί ψυχή. Εκείνος μένει σε ξενοδοχείο, από την οροφή του του οποίου μπορεί να παρατηρήσει κανείς μια έρημη πόλη.

@unicosobreviviente

Insta: unicosobreviviente

♬ Cinematic Epic - AudioCoffee


Τα σχόλια προφανώς πήραν φωτιά με αρκετούς followers να τον παίρνουν στο ψιλό γράφοντας «Δεν καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν όλα αυτά». Ο Javier απάντησε με πλάνα και έξω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο «Μεστάγια» στο οποίο δεν υπάρχει ψυχή ζώσα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v