Τα 5.500€ φτάνουν οι τιμές μεταπώλησης των εισιτηρίων της Eurovision

Πιο εύκολα βρίσκεις θησαυρό στην Ομόνοια πάρα εισιτήριο για τον τελικό της φετινής Eurovision.
Τα 5.500€ φτάνουν οι τιμές μεταπώλησης των εισιτηρίων της Eurovision
Σε όλη την Ευρώπη οι Eurovision-άδες μετράνε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαΐου. Στα πολύ καλά νέα της ημέρας έχουμε να σου πούμε ότι μετά την υπέροχη εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στον πρώτο ημιτελικό, η Ελλάδα έκλεισε μια θέση για τον μεγάλο τελικό.

Όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής αναμένουν απλά τους αντιπάλους που θα βγουν από τον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Αν τώρα κάνεις κάποια τρελή σκέψη να αγοράσεις εισιτήριο για τον Σαββατιάτικο τελικό, καλύτερα να το ξανασκεφθείς μιας και οι τιμές των εισιτηρίων έχουν εκτιναχθεί κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Το στάδιο Pala Olimpico του Τορίνο ήταν γεμάτο, στον ημιτελικό αφού όλα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό, ενώ κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και στον δεύτερο ημιτελικό, αλλά και στον τελικό.

Με βάση τα όσα είχε ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή της ιταλικής Eurovision βγήκαν προς πώληση συνολικά 63.000 εισιτήρια για εννιά διαφορετικά σόου (2 ημιτελικούς, τελικό και 6 πρόβες). Η χωρητικότητα του σταδίου δεν ξεπερνά τις 7.000 θέσεις, για αυτό και τα «μαγικά χαρτάκια», εξαφανίστηκαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Κατά την προπώληση οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούσαν από 20 ευρώ στις πίσω θέσεις κάποιων προβών για να φτάσουν μέχρι και τα 350 ευρώ για μια θέση στην αρένα το βράδυ του Σαββάτου. Πλέον είναι πραγματικά απλησίαστες αφού σε ιστοσελίδες μεταπώλησης εισιτηρίων, όπως η Viagogo ή η Biletwise οι τιμές των πίσω εισιτηρίων κοστίζουν 1000€ ενώ στις πρώτες θέσεις φτάνουν μέχρι τα 5500€ κάνοντας το «μαγικό χαρτάκι» ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v