Λατινοπούλου: Η κακοποίηση γάτας θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας «ξαναχτύπησε» με αφορμή το περιστατικό κακοποίησης γάτας σε ταβέρνα στην Αιδηψό.
Λατινοπούλου: Η κακοποίηση γάτας θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς
Το χθεσινό απεχθές περιστατικό κακοποίησης της γατούλας σε ταβέρνα στην Αιδηψό, από έναν πελάτη της ταβέρνας, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων αλλά και των social media, σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων όπως ήταν αναμενόμενο. 

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη με τον δράστη να συλλαμβάνεται και να αντιμετωπίζει κατηγορίες για ποινή φυλάκισης αλλά και πρόστιμο που φτάνει έως και τις 50 χιλιάδες ευρώ. Θέση για το συγκεκριμένο γεγονός πήρε και η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λιατινοπούλου κάνοντας σχετική ανάρτηση στο Twitter, η οποία προκάλεσε πλήθος σχολίων. Η κ. Λιατινοπούλου αναρωτήθηκε δημόσια για πoιον λόγο η κακοποίηση γάτας θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς.

Συγκεκριμένα η ανάρτησή της ήταν η ακόλουθη: «Στην Ελλάδα η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς. Ο ένοχος για το γατί θα τιμωρηθεί και σωστά. Οι Πακιστανοί θα πληρώσουν αντίστοιχα 50χιλ ευρώ; Θα απελαθούν; Ή θα τριγυρίζουν πάλι ελεύθεροι για να διαπράξουν νέα εγκλήματα;»

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που αντέδρασαν στο tweet της κ. Λιατινοπούλου, απαντώντας ανάλογα.





Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v