Οι πιο αστείες στιγμές στα ελληνικά γήπεδα

Από τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού, μέχρι τον γίγαντα Ογκουνσότο και ένα… τραγί, αυτά είναι μερικά από τα πιο αστεία σκηνικά των ελληνικών γηπέδων.
Οι πιο αστείες στιγμές στα ελληνικά γήπεδα

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πέρα από πίκρες και λύπες, μας έχει χαρίσει και πάμπολλες αστείες στιγμές.

Από δηλώσεις παικτών και παραγόντων, μέχρι απίστευτα μπινελίκια οπαδών και αναπάντεχες εισόδους, δείτε παρακάτω μερικά κορυφαία και άκρως αστεία σκηνικά εντός και εκτός ελληνικών γηπέδων.

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος περιγράφει με απίστευτο τρόπο το «πέναλτι» της Μαύρης Θύελλας με την Αχαϊκή στην Καλαμάτα φωνάζοντας «Ο Ναύαρχος έπαθε τρικυμία!».



Οι οπαδοί της Προοδευτικής διακρίνονται για την γνώση τους στη… γαλλική και χαρίζουν αξέχαστες στιγμές με τα σχόλιά τους.



Υπέροχος σκύλος κάνει ντου στo γήπεδο του Ρίου Πατρών και όπως θα περίμενε κανείς τρελαίνει την κερκίδα – σκυλίιιιιιιι.



Ένας ποδοσφαιρόφιλος τράγος αποφασίζει να κάνει θεαματική είσοδο στον αγώνα ανάμεσα στην Ελούντα και τον ΟΦ Ιεράπετρας και προκαλεί φοβερό σχόλιο θεατή «Για να καταλάβετε τι τραγιά παίζουν εδώ!»



Σε αγώνα της ΑΕΛ με τον Εργοτέλη, δύο τραυματιοφορείς φαίνεται πως κάνουν τα πάντα για να τελειώσουν μια και καλή την καριέρα ενός τραυματισμένου παίκτη της ΑΕΛ. Θυμίζουμε ότι επρόκειτο για αγώνα Α’ Εθνικής κατηγορίας.



Είκοσι και βάλε χρόνια μετά δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού Θωμάς Μάτσιος παραμένει θρυλικός. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.



Μιας και πιάσαμε τις δηλώσεις, ποιος μπορεί να ξεχάσει το έπος Ογκουνσότο;



Ή την everyday malakia του Τζενάρο Γκατούζο;



Επιστροφή στον αγωνιστικό χώρο με αυτήν την απίστευτη γιαγιά που διακόπτει αγώνα τοπικού πρωταθλήματος επειδή ενοχλήθηκε από τη… φασαρία!



Σαφώς πιο ήρεμη, μια άλλη γιαγιάκα περνάει αμέριμνη μέσα από το γήπεδο εν ώρα αγώνα για να πάει σπίτι της.



Έξαλλος ο Νίκος Αναστόπουλος τα βάζει με διαιτητή για να το… γυρίσει αμέσως μετά σχεδόν παρακαλώντας τον να μην τον αποβάλλει. Το περιστατικό έγινε και διαφήμιση (!)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v