Πυρά Πετράκου κατά Κανάκη: Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα

Στο Ράδιο Αρβύλα απαντά ο Γρηγόρης Πετράκος μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.
Πυρά Πετράκου κατά Κανάκη: Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα
Με τους Ράδιο Αρβύλα και συγκεκριμένα τον Αντώνη Κανάκη εξεγείρεται ο Γρηγόρης Πετράκος, μετά τον σχολιασμό του παρουσιαστή του βίντεο για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η εκπομπή επικεντρώθηκε το παραλήρημα του Γρηγόρη Πετράκου, αφιερώνοντας του την κορυφή του Top Επικαιρότητας σχολιάζοντας με λίγο ειρωνικό ύφος ότι «κουβαλάει μόνος του τον σταυρό για όλους του αντιεμβολιαστές και τους αρνητές του κορονοϊού» και σατιρίζοντας τον τρόπο που επέλεξε να διαμαρτυρηθεί σε ένα παγκάκι της γειτονιάς του.



Αντιδρώντας λοιπόν σε αυτόν τον σχολιασμό, ο Γρηγόρης Πετράκος απαντά στον παρουσιαστή της εκπομπής, Αντώνη Κανάκη λέγοντας «Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό», προτρέποντας τους συντελεστές του Ράδιου Αρβύλα να «ξαναβάλουν τίτλο ΑΜΑΝ τα Καθάρματα».

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου:

«Κανάκη αν νομίζεις ότι κορόιδεψες εμένα είσαι γελασμένος. Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό. Κορόιδεψες (χωρίς ίχνος αστείου) μισό εκατομμύριο συνταξιούχους τους οποίους ληστεύει η Νέα Δικτατορία.

Δύστυχε, προσπαθούσες να γελάσεις με το ζόρι. Προφανώς, ίχνη συνείδησης έχουν μείνει μέσα σου. Οι υπόλοιποι της παρέας ‘λέγαν αμήχανες ατάκες και κοιτούσαν κάτω… Ξέρεις τι απογίνονται οι υποστηρικτές των Δικτατοριών; Όταν πέφτουν οι Δικτάτορες (και πάντα πέφτουν) όλοι τους θυμούνται…

Τί θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας που κάποτε μας έκανε να γελάμε, με ένα άρωμα ακεραιότητας… Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;; Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v