Η Σάσα Σταμάτη διακόπτει παράσταση του Ζαραλίκου επειδή έκανε πλάκα με Μαρινάκη (βίντεο)

Η τηλεπαρουσιάστρια όρμηξε στη σκηνή του θεάτρου μαζί με μπράβους για να διακόψει την παράσταση.
Η Σάσα Σταμάτη διακόπτει παράσταση του Ζαραλίκου επειδή έκανε πλάκα με Μαρινάκη (βίντεο)
Ένα σοκαριστικό περιστατικό διαδραματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου, «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη».

Όπως καταγγέλλει ο κωμικός, η δημοσιογράφος των Παραπολιτικών Σάσα Σταμάτη, μαζί με μπράβους ανέβηκαν στη σκηνή για να διαμαρτυρηθούν, διακόπτοντας την παράσταση.

Η τηλεπαρουσιάστρια, φέρεται να ενοχλήθηκε από χιουμοριστικές αναφορές στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το κοινό αντέδρασε άμεσα, και αρκετοί θεατές κινητοποιήθηκαν αμέσως μπαίνοντας «ασπίδα» μπροστά στον Ζαραλίκο.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με ανάρτησή του στο Twitter το ίδιο βράδυ ανέφερε:

«Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».



Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:



Η ανακοίνωση του θεάτρου Τζένη Καρέζη, όπου φιλοξενείται η παράσταση, σχετικά με το περιστατικό:

Το θέατρο «Τζένη Καρέζη» με την πολυετή και συνεχή παρουσία του στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου, έχει αποδείξει ότι στηρίζει απόλυτα τους συνεργάτες του και τους καλλιτέχνες που παρουσιάζουν το έργο τους, χωρίς φίμωτρα, λογοκρισία, περιορισμούς, ανελευθερίες και διπλωματικές τακτικές.

Η ιστορία του κόσμου δεν είναι τίποτα άλλο από την πρόοδο της συνείδησης της ελευθερίας, του λόγου, της έκφρασης, της αλήθειας.

Η αλήθεια είναι πάντα κρυμμένη. Πρέπει να ψάξουμε πολύ για να την βρούμε και όταν την βρούμε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε, γιατί αλλιώς σκοτώνει.

Δεν θα σταματήσουμε να στεκόμαστε πλάι σε όσους εκφράζονται ελεύθερα, δημιουργικά και αληθινά, υπηρετώντας κάθε μορφή τέχνης και ειδικά τη Σάτιρα.

«Η Τέχνη είναι μεγάλη. Θα πλησιάσουμε αυτήν και τους ανθρώπους της με ευλάβεια και σεβασμό. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ» όπως είπε ο Κάρολος Κουν.

Αθήνα, 3/12/2021
Εκ της διευθύνσεως, Αλέξανδρος Καζάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v