Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την οικογένεια της 8χρονης Όλγας

Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των υπαλλήλων και του ιδιοκτήτη του εργοστασίου όπου σκοτώθηκε η μικρή Όλγα ζητά ο δικηγόρος της οικογένειας.
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την οικογένεια της 8χρονης Όλγας
Υπόνοιες για προσπάθεια συγκάλυψης του περιστατικού άφησε ξανά ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Όλγας, η οποία προσφεύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον τραγικό θάνατο που βρήκε η 8χρονη κόρη τους.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, σχολίασε το βίντεο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για την αδιαφορία που φαίνονται να επιδεικνύουν άνθρωποι που βρίσκονται στον χώρο της επιχείρησης την ώρα που η 8χρονη έχει εγκλωβιστεί από τη μεταλλική πόρτα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αν αποδειχτεί από τις έρευνες πως η πόρτα χτύπησε το παιδί περισσότερες από μία φορές επειδή ανοιγόκλεινε, τότε θα πρόκειται για ανθρωποκτονία από δόλο.

«Στο βιντεοληπτικό υλικό βλέπουμε ότι οι δράστες μιλούν συνεχώς στο κινητό. Λένε και οι ίδιοι ότι κάποιοι τους έδιναν εντολές. Θέλουμε να μάθουμε ποιοι ήταν και τι τους είπαν. Ποιοι ήταν αυτοί που είπαν κλείστε το εργοστάσιο και φύγετε όπως είστε, μην πλησιάζετε. Θέλουμε άρση τηλεφωνικού απορρήτου όλων των υπαλλήλων και του ιδιοκτήτη, του σταθερού του εργοστασίου, τα υπηρεσιακά τηλέφωνα, όλες τις συνομιλίες» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Μπαρκαγιάννης.

«Όταν βλέπουμε τον δράστη να κλοτσάει την Όλγα απέναντι βρίσκεται ένα μαύρο αυτοκίνητο με αλάρμ, σταματημένο σε εθνική οδό» συνέχισε ο ίδιος. «Έρχεται στο αντίθετο ρεύμα μια μηχανή και σταματάει κι αυτή. Βλέπουμε να βρίσκονται απέναντι και υποθέτουμε ότι συνομιλούν, γιατί όταν φεύγουν το αμάξι και η μηχανή, ο συγκεκριμένος δράστης τρέχει στο εσωτερικό του εργοστασίου και έκτοτε δεν τον ξαναείδαμε. Κανένας δεν πήγε πάνω από την Όλγα να πιάσει τον παλμό της να δει αν ζει. Τι έκαναν; Την κλότσησαν».

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή έξω από το εργοστάσιο στο οποίο συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ «δεν μπορεί να πεθαίνει ένα 8χρονο παιδί κι εμείς να κάνουμε ότι δεν είδαμε, δεν ακούσαμε, δεν μάθαμε», ενώ άλλος επισήμανε ότι σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή το μαρτύριο για το άτυχο κορίτσι κράτησε περίπου μία ώρα.

Οι συγκεντρωμένοι αιτήθηκαν να αναζητηθούν ευθύνες τόσο στη διεύθυνση όσο και στους εργαζόμενους της εταιρείας, οι οποίοι έδειξαν απάνθρωπη αδιαφορία την ώρα που η μικρή Όλγα έδινε μάχη για τη ζωή της.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v