Ασθενής με κορωνοϊό επιτέθηκε γυμνή σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες Κυριακή σε νοσοκομείο της Λαμίας με πρωταγωνίστρια μια νοσηλεύτρια.
Ασθενής με κορωνοϊό επιτέθηκε γυμνή σε γιατρούς και νοσηλευτές
Σκηνικό βγαλμένο από σουρεάλ ταινία έλαβε χώρα σε νοσοκομείο της Λαμίας, όταν μια ασθενής με κορωνοϊό βγήκε γυμνή στους διαδρόμους και επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport μια 52χρονη ασθενής που νοσηλεύεται στο Πέτρινο κτίριο από τις αρχές Νοεμβρίου, σε κατάσταση αμόκ, φέρεται να επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές. Η προσπάθεια του προσωπικού να την αποκλείσει στο δωμάτιο της απέτυχε, έσπασε την πόρτα και οι φωνές της έφτασαν να ακούγονται σε όλο το Νοσοκομείο.

Αναμένεται παρέμβαση Εισαγγελέα προκειμένου η συγκεκριμένη ασθενής - που σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport είναι νοσηλεύτρια, η οποία έχει μπει σε αναστολή - να απομακρυνθεί σε ίδρυμα που να μπορεί να εξυπηρετήσει ανάλογα περιστατικά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που δημιούργησε πρόβλημα στην Κλινική, έχοντας επιτεθεί κι άλλη φορά σε νοσηλεύτρια, ενώ το προηγούμενο διάστημα εμπόδιζε το προσωπικό να δώσει την αγωγή στον ασθενή σύζυγό της, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο ίδιο κτίριο.

Σήμερα θα γίνει ψυχιατρική εξέταση και πιθανότατα η ασθενής θα διακομιστεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v