Η Βίκυ Καγιά απαιτεί να μην κάνουν ρετούς στις φωτογραφίες της

«Μου αρέσω με τις ρυτίδες μου» δηλώνει η Βίκυ Καγιά, και εξηγεί γιατί δεν θέλει να περνούν από επεξεργασία οι φωτογραφίες της πριν δημοσιευτούν.
Η Βίκυ Καγιά απαιτεί να μην κάνουν ρετούς στις φωτογραφίες της
Στη μεγάλη κουβέντα που έχει επιτέλους ανοίξει σχετικά με την αστυνόμευση της εικόνας των γυναικών έρχεται να προσθέσει το μικρό αλλά σπουδαίο λιθαράκι της και η πανέμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο Βίκυ Καγιά.

Μιλώντας στο Down Town Κύπρου, η Βίκυ Καγιά εξηγεί πως «το φυσιολογικό είναι αυτό. Να μεγαλώνουμε και να γερνάμε. Δεν είμαι ούτε 20 ούτε 30 πια. Μου αρέσω με τις ρυτίδες μου».

«Όποτε φωτογραφίζομαι απαιτώ να μη μου κάνουν ρετούς για να φαίνονται οι ρυτίδες μου» συνεχίζει. «Μου αρέσει που μεγαλώνω, προσέχω το πρόσωπό μου και το φροντίζω αλλά είμαι μακριά από αισθητικές παρεμβάσεις και υπερβολικά πράγματα. Τώρα ένα μποτοξάκι στο μεσόφρυδο, συχνοί καθαρισμοί και ενυδατώσεις είναι μέσα στα φυσιολογικά πράγματα. Αλλά δεν μου αρέσουν οι αλλοιώσεις, θέλω να είμαι φυσιολογική και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου βάσει της ηλικίας μου».

Πριν από λίγες μέρες, και η πρωταγωνίστρια του Sex & the City, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, είχε θέσει ανοιχτά το πρόβλημα του σχολιασμού της εμφάνισης των γυναικών σε συνάρτηση με την ηλικία τους, κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει με τους άνδρες.

«Κάθομαι με τον Andy Cohen και εκείνος είναι γεμάτος με γκρίζα μαλλιά και είναι εξαιρετικός. Γιατί είναι ΟΚ για εκείνον; Δεν ξέρω τι να σας πω ρε παιδιά!» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v