Έξαλλη η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;»

Για δεύτερη φορά η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλά ανοιχτά για τη γήρανση στο Χόλιγουντ.
Έξαλλη η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;»
Με την κριτική που γίνεται στο πρόσωπο της ίδιας και των συμπρωταγωνιστριών της εύλογα ενοχλήθηκε η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς Sex and the City, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Τα σχόλια αφορούν την αλλαγή στην εμφάνισή τους καθώς μεγαλώνουν και η σταρ τα χαρακτηρίζει «μισογύνικα»

Η ηθοποιός στη  συνέντευξη που παραχώρησε για τη φωτογράφισή της στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου του περιοδικού Vogue, κατήγγειλε πως πίσω από τα σχόλια βρίσκεται «πολλή μισογυνική φλυαρία» και χαρακτηριστικά αναφέρει πως το κοινό δεν θα ασχολούταν τόσο αν το αντικείμενο σχολιασμού ήταν αρσενικού φύλου.

«Γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά. Έχει γκρίζα μαλλιά;». Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αναφερόταν στις φωτογραφίες της με τις φυσικές γκρίζες μπούκλες της που έγιναν viral αφού εθεάθη να γευματίζει με φίλους της τον Ιούλιο. «Κάθομαι με τον Andy Cohen και εκείνος είναι γεμάτος με γκρίζα μαλλιά και είναι εξαιρετικός», θυμήθηκε η Πάρκερ. «Γιατί είναι ΟΚ για εκείνον; Δεν ξέρω τι να σας πω ρε παιδιά!».

Δύο μέτρα και δύο σταθμά: «Τι να κάνω; Να σταματήσω να γερνάω;»

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά είναι κάτι που η ηθοποιός και άλλες γυναίκες celebrities έχουν ανεχτεί για χρόνια, γράφει το Page Six. Την εποχή που μεσουρανούν το Instagram, το Twitter και το TikTok, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αισθάνεται ότι η κριτική για την εμφάνιση των ανθρώπων έχει γίνει πολύ πιο έντονη.

«Σχεδόν νιώθω πως οι άνθρωποι δεν θέλουν να αισθανόμαστε εντάξει με αυτό που είμαστε, σαν να απολαμβάνουν σχεδόν το να μας πονάει αυτό που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γεράσουμε φυσικά και να μην φαινόμαστε τέλειες είτε να κάνουμε κάτι αν αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα», εξήγησε.

«Ξέρω πώς μοιάζω. Δεν έχω επιλογή. Τι να κάνω γι’ αυτό; Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;», τόνισε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλά ανοιχτά για τη γήρανση στο Χόλιγουντ. Το 2019, είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κάποια επέμβαση για να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση. «Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για τη γήρανση. Ναι γερνάω. Θεέ μου, γερνάω συνέχεια», είχε πει τότε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v