Τζεφ Μπρίτζες: «Ο κορωνοϊός έκανε τον καρκίνο μου να μοιάζει παιχνιδάκι»

«Η τριβή με τη θνητότητα μού έδωσε ένα πραγματικό δώρο - η ζωή είναι μικρή και όμορφη».
Τζεφ Μπρίτζες: «Ο κορωνοϊός έκανε τον καρκίνο μου να μοιάζει παιχνιδάκι»
Σε νέα δημοσίευση προχώρησε τη Δευτέρα 13/9 στην ιστοσελίδα του ο Τζεφ Μπρίτζες στην οποία ανακοίνωσε: «Ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση - ο όγκος έχει συρρικνωθεί στο μέγεθος ενός βόλου». Να υπενθυμιστεί πως πέρυσι τον Οκτώβριο είχε δηλώσει πως διαγνώστηκε με λέμφωμα, έναν τύπο καρκίνου του αίματος.

Ο πρωταγωνιστής του Big Lebowski, με καινούρια δημοσίευση στο σάιτ του, μίλησε και για την περιπέτεια που έζησε μετά τη μόλυνση του από τον κορωνοϊό.

«Ο κορωνοϊός με διέλυσε για τα καλά, αλλά εμβολιάστηκα πλήρως και νιώθω πολύ καλύτερα» ανέφερε, εικάζοντας πως χάρη στο εμβόλιο, είδε «γρήγορη βελτίωση».

«Ο λόγος που κράτησε τόσο πολύ είναι γιατί το ανοσοποιητικό μου είναι αποδυναμωμένο από τη χημειοθερεπεία» έγραψε, συμπληρώνοντας πως «η εμπειρία μου με την Covid έκανε τον καρκίνο μου να μοιάζει παιχνιδάκι».

Ο ίδιος ομολόγησε πως είχε «στιγμές αφόρητου πόνου» κατά τις οποίες φώναζε απελπισμένα «καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας» νιώθοντας πως «πλησιάζει στις πύλες του παραδείσου».

Ωστόσο, ανέφερε πως ένιωθε εύθυμος και χαρούμενος τον περισσότερο χρόνο.

Συγκίνηση προκάλεσε η αναφορά στην κόρης του την οποία ήθελε να συνοδεύσει στον γάμο της και αποκάλυψε: «με τον θεραπευτή μου επικεντρωθήκαμε στο να αφαιρέσουμε τη χορήγηση οξυγόνου την οποία χρειαζόμουν μέχρι πρόσφατα για να κινούμαι», δε χάνει το χιούμορ του και προσθέτει «ο ήχος μου θύμιζε τον Darth Vader».

Κλείνει λέγοντας «Χάρη στον γιατρό μου και την ομάδα του, κατάφερα όχι μόνο να συνοδεύσω την κόρη μου, αλλά και να χορέψουμε μαζί τον συνηθισμένο χορό μεταξύ πατέρα και κόρης».

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα του Τζεφ Μπρίτζες
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v