Τέλος στα παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ: Οι αντιδράσεις του ΚΙΝΑΛ, η απάντηση του δημιουργού

Μετά την διαμαρτυρία του ΚΙΝΑΛ, τα παπούτσια με τον πράσινο ήλιο, που πωλούνταν 300€, αποσύρθηκαν από την αγορά.
Τέλος στα παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ: Οι αντιδράσεις του ΚΙΝΑΛ, η απάντηση του δημιουργού
Την έντονη αντίδραση του ΚΙΝΑΛ προκάλεσαν τα αθλητικά παπούτσια με το λογότυπο ΜΠΑΣΟΚ, που σχεδίασε 17χρονος από την Ρόδο, με αποτέλεσμα τελικά να αποσυρθούν από την αγορά.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο δημιουργός, Γιάννης Λουλούδης, με ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία έγραψε «Με λίγα λόγια για όσους το έχασαν: Ζητήθηκε από τον σύμβουλο επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) να σταματήσει η κυκλοφορία των παπουτσιών το οποίο είναι απολύτως σεβαστό και κατανοητό από μεριάς μου. Δεν θα πουληθούν άλλα παπούτσια, τα έχουν μόνο όσοι πρόλαβαν να τα πάρουν».

Τα παπούτσια, που είχαν στο πλάι τον Πράσινο Ήλιο και στο εσωτερικό τους έγραφαν «λεφτά υπάρχουν» προκάλεσαν πριν από λίγες μέρες την έντονη αντίδραση του γραμματέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτη Βλάχου, ο οποίος είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι «Τα κόμματα δεν είναι εμπορικά brands για να διαθέτουν με αμοιβή την εκμετάλλευση του σήματός τους σε εταιρίες, όπως πίστεψε μία από αυτές. Το κόμμα έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να παράγει προϊόντα με το σήμα του, όπως γίνεται και στο εξωτερικό, σε περίπτωση που ανοίξει κάποιο e-shop για λόγους οικονομικής του ενίσχυσης κλπ.

»Με δυο λόγια, είναι άλλος ο διαδικτυακός χαβαλές, τα memes και προσωπικές δημιουργίες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και άλλο να προσπαθεί να βγάλει κάποιος χρήματα "πουλώντας" το ΠΑΣΟΚ μέσα από εμπορικά προϊόντα. Αυτό δεν γίνεται ανεκτό».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v