Η φωτό με το δακρυσμένο κοριτσάκι στην Εύβοια κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η Εύβοια συνεχίζει να καίγεται και μια εικόνα ενός θλιμμένου κοριτσιού συγκινεί και προστίθεται σε εκείνες που δύσκολα θα ξεχαστούν.
Η φωτό με το δακρυσμένο κοριτσάκι στην Εύβοια κάνει το γύρο του διαδικτύου
Ένα ακόμα φωτογραφικό «κλικ», ένας ακόμα ψυχικός σπαραγμός προστίθεται στους πολλούς που μας χτυπούν απανωτά αυτές τις ημέρες.

Για όγδοη ημέρα η Εύβοια καίγεται και οι εικόνες των φωτογράφων αποτυπώνουν τον σπαραγμό των κατοίκων, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά.

Μαζί με τους μεγάλους και αυτά ζουν την κόλαση των πυρκαγιών, και η ψυχή τους τραυματίζεται ανεπανόρθωτα.

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου μία συγκλονιστική φωτογραφία του Γιώργου Μουτάφη, στην οποία φαίνεται ένα μικρό κοριτσάκι, που κρατά ένα μπουκάλι νερό και κοιτά με βλέμμα απλανές τις φλόγες που απλώνονται γύρω της.



Τα σχόλια στην φωτογραφία είναι δεκάδες: «Συγγνώμη μικράκι», «Όχι δεν σου αξίζει αυτή η εικόνα ψυχούλα μου», «Καημένο μου ζουζούνι», είναι μερικές μόνο από τις εκφράσεις λύπης των χρηστών, ενώ αρκετά είναι και τα σχόλια από τους γείτονές μας που δοκιμάζονται στην Τουρκία.

«Μοιραζόμαστε την ίδια θλίψη, τον ίδιο πόνο. Στέλνουμε τις προσευχές μας από την Τουρκία. Ελπίζουμε σύντομα να ανακάμψουμε μαζί», αναφέρει ένας χρήστης.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v