Σε διαθεσιμότητα ταξίαρχος της ΕΛ. ΑΣ για τη φωτιά στη Γορτυνία

Ταξίαρχος της ελληνικής αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τη φωτιά στη Γορτυνία μετά από καταγγελία πυρόπληκτου σε τηλεοπτικό σταθμό.
Σε διαθεσιμότητα ταξίαρχος της ΕΛ. ΑΣ για τη φωτιά στη Γορτυνία
Οι καταστροφές από τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα είναι ανυπολόγιστες μιας και εκατοντάδες άνθρωποι είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται ολοσχερώς. Ένας εξ αυτών στη Γορτυνία προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία on camera λέγοντας ότι ταξίαρχος της ελληνικής αστυνομίας τον ρώτησε αν υπάρχει πολιτικό μέσο, όταν του ζήτησε να στείλει ένα πυροσβεστικό όχημα, για να βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς. Ακολουθεί το σχετικό βίντεο.



Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από την ΕΡΤ, ο εν λόγω αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ. ΑΣ.

Τα ξημερώματα μάλιστα, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v