Όσα δεν πρέπει να κάνεις στην παραλία γυμνιστών

Η απόλυτη ελευθερία του γυμνισμού έχει μερικούς απαράβατους κανόνες που πρέπει να γνωρίζεις πριν να τα πετάξεις.
Όσα δεν πρέπει να κάνεις στην παραλία γυμνιστών
Ο γυμνισμός είναι για πολλούς ανθρώπους τρόπος ζωής. Και, όπως είναι λογικό, οι τρόποι ζωής έχουν κανόνες. Αν, λοιπόν, ετοιμάζεσαι πρώτη φορά να πας να τα πετάξεις ό λα και να νιώσεις την απόλυτη ελευθερία που σου προσφέρει μια παραλία γυμνιστών, σταμάτα και διάβασε πρώτα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις.

Για να μην καταλήξεις να είσαι "εκείνος ο τύπος". Πραγματικά δεν θες να είσαι "εκείνος ο τύπος" στην παραλία γυμνιστών. Υποτίθεται είναι από τα πιο ασφαλή μέρη στη Γη. Μην τους χαλάσεις τώρα εσύ το όνομα.

1. Μην κοιτάς
Δεν χρειάζεται να βάλεις ούτε παρωπίδες, ούτε να κοιτάς μόνο την άμμο. Το βλέμμα σου προφανώς θα περιπλανηθεί στο τοπίο, στην θάλασσα και στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Τα μάτια τους, όμως, είναι εκεί πάνω. Περίεργε.

2. Ήρεμα με τις σέλφι
Ναι, να βγάλεις μια φωτογραφία. Ναι, να βγάλεις και μια φωτογραφία το τοπίο. Ναι αν είστε παρέα και θέλετε δυο-τρεις αναμνηστικές, αλλά: Δεν είστε μόνοι σας εκεί. Και το τελευταίο πράγμα που θέλει να σκέφτεται ένας γυμνός άνθρωπος που χαλαρώνει είναι ότι κάπου, σε κάποιο cloud θα υπάρχει το τέτοιο του.

3. Μη πας απροετοίμαστος
Η σκληρή πραγματικότητα είναι πως οι περισσότερες παραλίες γυμνιστών βρίσκονται στην άκρη του πουθενά. Άλλες είναι κακοτράχαλες, άλλες γεμάτες αγκαθωτούς θάμνους και άλλες έχουν μηδέν σκιά. Ένας θεός ξέρει πού θα είναι η κοντινότερη καντίνα. Συνεπώς μην πας εκεί απλά με την πετσέτα σου και ένα μισόλιτρο μπουκαλάκι νερό. Θα το μετανιώσεις πικρά.

4. Μην πας με παρέα που δεν σκοπεύει να κάνει γυμνισμό
Θα είναι άβολο από ένα σημείο και μετά. Αν όχι μεταξύ σας, για τους δύσμοιρους λουόμενους που συλλογικά θα σκέφτονται "Αυτός εδώ τι ρόλο βαράει;".

5. Μη ξεχάσεις το αντηλιακό
Το λέμε απλά για να θυμίσουμε ότι ορισμένα μέρη σου σπάνια τα βλέπει ο ήλιος, άρα είναι και πιο εύκολο να καούν. Και με αυτή την εικόνα στο νου, θα περάσουμε στο επόμενο, που είναι...

6. ...μην προκαλείς
Με τον πιο ωμό τρόπο που μπορούμε να το πούμε, δεν θα δεις ποτέ γυμνιστή να λιάζεται στα τέσσερα. Ούτε να δίνει ολόκληρη παράσταση κάθε φορά που βάζει αντηλιακό στους γλουτούς του. Όλος ο σκοπός του γυμνισμού είναι να πεθάνει το κλισέ που ταυτίζει ένα γυμνό σώμα με το σεξ. Παρ' όλα αυτά, αν είσαι κάτοχος πέους και το σώμα σου αποφασίσει από μόνο του να στήσει αντίσκηνο, γύρνα μπρούμυτα. Κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει, αλλά και κανείς δεν έχει όρεξη να το δει αυτό.

7. Σεβάσου τον προσωπικό χώρο
Παραδόξως, τα "Γεια" ανάμεσα στους λουόμενους είναι πιο συχνά στις παραλίες γυμνιστών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να πας να πιάσεις έτσι την κουβέντα. Όλοι είναι εκεί για να χαλαρώσουν, δοκίμασε να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v