Rolls-Royce Cullinan: Ιδανικό για ταξίδια και περιπέτειες

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο ιδιαίτερα υψηλής αξίας που φτιάχτηκε για ταξίδια και περιπέτειες.
Rolls-Royce Cullinan: Ιδανικό για ταξίδια και περιπέτειες

Είτε παρακολουθείτε το sport of kings, είτε πάτε για ψάρεμα είτε οδηγείτε στις αγροτικές περιοχές για να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες από πανέμορφα τοπία με drone, η Rolls-Royce Cullinan είναι το ιδανικό όχημα.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο ιδιαίτερα υψηλής αξίας που φτιάχτηκε για ταξίδια και περιπέτειες.

Το κατεξοχήν υπερπολυτελές SUV στον κόσμο, είναι το τέλειο όχημα για να παρακολουθείτε και να απολαμβάνετε την ύπαιθρο.



Ενσωματώνει έναν απαράμιλλο συνδυασμό πολυτέλειας, πρακτικότητας και ευελιξίας.

Τα εξατομικευμένα χαρακτηριστικά, διασφαλίζουν ότι οι τυχεροί ιδιοκτήτες είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι για τις περιπέτειές τους.

Με το χειροποίητο εσωτερικό του, προσφέρει πολυτελή άνεση και χρησιμότητα, χωρίς συμβιβασμούς. Η αδιάκοπη δέσμευση της Rolls-Royce να ξεπεράσει τα όρια της πολυτέλειας, είναι αντιληπτή σε κάθε σημείο του πανάκριβου αυτοκινήτου.

Από την κυκλοφορία της το 2018, η Rolls-Royce Cullinan ξεκίνησε ένα ονειρεμένο ταξίδι. Είναι ένα αυτοκίνητο παντός εδάφους που κάνει πραγματικότητα για πρώτη φορά, την ιδέα για αυθεντικα, πολυτελή off-road ταξίδια. Πήρε το όνομά της από το μεγαλύτερο διαμάντι που έχει ανακαλυφθεί ποτέ, το οποίο βρίσκεται τώρα στα Βρετανικά Κοσμήματα του Στέμματος.

Οι απαράμιλλες έννοιες της πρακτικότητας και της πολυτέλειας που ενσαρκώνει, το καθιστούν ιδανικό για το ταξίδι.

Το σπηλαιώδες πίσω τμήμα είναι κατάλληλο για όσους σκοπεύουν να μεταφέρουν μεγάλα αντικείμενα, εξοπλισμό για σπορ ακόμη και για τα σκυλιά τους. Για όσους επιθυμούν να μεταφέρουν μεγάλα αντικείμενα, διευκολύνονται από το ηλεκτρικά ανυψωμένο πάτωμα.

Ποτό στην ύπαιθρο

Μέρος της απόλαυσης μιας ημέρας στην ύπαιθρο είναι η συνάντηση με την οικογένεια και τους φίλους για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι που εξελίσσεται ή μια εκδήλωση.

Ποιος καλύτερος τρόπος για να φιλοξενήσετε και να γιορτάσετε κάθε γεγονός με ένα ποτό. Εξοπλίζεται με την Υπηρεσία Φιλοξενίας, μια δυνατότητα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του οχήματός. Κατάλληλη για φιλοξενία έως και οκτώ ενηλίκων, η Υπηρεσία Φιλοξενίας συνδυάζει τη δεξιοτεχνία, την πρακτικότητα και την πολυτέλεια. Συνοδεύεται από γυάλινα σκεύη για τη δημιουργία και την εξυπηρέτηση ενός δροσιστικού ποτού. Τα κομψά κρυστάλλινα ποτήρια είναι διακοσμημένα με διακριτικά μονογράμματα Rolls-Royce ενώ οι ξύλινες επιφάνειες είναι κατασκευασμένες από την υψηλότερη ποιότητα αμερικανικής καρυδιάς.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v