Γιατρός έκανε εικονικούς εμβολιασμούς, πετούσε τις δόσεις!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN γιατρός στα Νότια Προάστια, έκανε εικονικούς εμβολιασμούς πετώντας τις δόσεις στα σκουπίδια.
Γιατρός έκανε εικονικούς εμβολιασμούς, πετούσε τις δόσεις!
Δεν έχουν τέλος από ότι φαίνεται τα απίστευτα περιστατικά που συμβαίνουν κατά τους εμβολιασμούς σε όλη τη χώρα. Μετά από διάφορες κλοπές εμβολίων που μας έχουν απασχολήσει κατά καιρούς, πρόσφατα υπήρξε και καταγγελία, με βάση την οποία γιατρός σε νοσοκομείο στα νότια προάστια φέρεται να οδηγούσε άτομα στο εμβολιαστικό κέντρο, χωρίς ωστόσο να τους εμβολιάζει κατά της covid-19.

Το θέμα ανέδειξε σχετικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Open, σύμφωνα με το οποίο ο γιατρός πετούσε τις δόσεις των εμβολίων στα σκουπίδια.

Πριν λίγες μέρες με βάση τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα ο γιατρός προσήλθε στο εμβολιαστικό κέντρο μαζί με πέντε άτομο, ενημερώνοντας τη νοσηλεύτρια της βάρδιας ότι θα τα εμβολιάσει ο ίδιος. Παρόλα αυτά καταγγέλθηκε ότι ο γιατρός προσποιούταν ότι εμβολιάζει τους πολίτες, ενώ στην πραγματικότητα πετούσε τις σύριγγες στα σκουπίδια.

Μάλιστα η νοσηλεύτρια βρήκε τη μία σύριγγα με το εμβόλιο στον κάλαθο των αχρήστων κι άμεσα ενημέρωσε τους προϊσταμένους της. Στη συνέχεια ακολούθησε έλεγχος από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έλειπαν τρεις ακόμα δόσεις, με τις Αρχές να εκτιμούν πως κατέληξαν με τον ίδιο τρόπο στα σκουπίδια.

Σε βάρος του 54χρόνου γιατρού έχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία για παραβίαση μέτρων πρόληψης ασθενειών και για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v