Πατέρας Καρολάιν: «Αν το ήξερα θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα»

Ο πατέρας της δολοφονηθείσας Καρολάιν μίλησε στη βρετανική εφημερίδα The Sun αποκαλύπτοντας όσα νιώθει για τον δολοφόνο της κόρης του.
Πατέρας Καρολάιν: «Αν το ήξερα θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα»
Ο Ντέιβιντ Κράουτς είναι ο πατέρας της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον 33χρονο πιλότο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθ’ ομολογίαν του τελευταίου. Ο κ. Κράουτς μίλησε στην πασίγνωστη βρετανική εφημερίδα The Sun πρόσφατα κι αναφέρθηκε στη δολοφονία της κόρης του αλλά και στον άνθρωπο που αφαίρεσε βάναυσα τη ζωή της.

Ο τεθλιμμένος πατέρας μίλησε για τα συναισθήματά του, δίχως καμία προσπάθεια ωραιοποίησης όλων όσων ένιωσε για τον γαμπρό του.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «όταν το πληροφορήθηκα αργότερα, λυπήθηκα που δεν το ήξερα όταν τον είχα ακόμη μπροστά μου. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα με όπλο και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες».

Ο κ. Κράουτς μίλησε και για τη στιγμή που έμαθε από τους γείτονές του στην Αλόννησο για τις τελευταίες εξελίξεις για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, λέγοντας: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπήκε μέσα στο στήθος μου και να μου έσφιξε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Ο πατέρας της δολοφονηθείσας, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο 33χρονος πιλότος να εμπλέκεται σε παράνομες υποθέσεις, όπως είναι για παράδειγμα η εμπορία ναρκωτικών.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v