Γιατρός αρνητής των εμβολίων πέθανε στην Κύπρο

O γιατρός Μιχάλης Μάρκου, ο οποίος είχε γίνει γνωστός για τις αντιεμβολιαστικές του απόψεις, έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό στην Κύπρο.
Γιατρός αρνητής των εμβολίων πέθανε στην Κύπρο
Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην τοπική κοινωνία της Πάφου, με αφορμή τον θάνατο του γιατρού Μιχάλη Μάρκου από κορωνοϊό. Το δυσάρεστο περιστατικό συζητιέται πολύ τις τελευταίες ώρες καθώς ο 66χρονος γιατρός ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο νησί της Αφροδίτης κυρίως για τις αντιεμβολιαστικές του απόψεις.

Ο Μιχάλης Μάρκου, ο οποίος ήταν αρνητής του εμβολίου κατά της Covid-19 κατέληξε μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αφού προηγουμένως είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο άτυχος άντρας ήταν πολύ γνωστός στην κοινότητα της Πάφου και συχνά πυκνά έπαιρνε θέση κατά των εμβολίων του κορωνοϊού μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.

Χαρακτηριστική είναι κι ανάρτησή που είχε κάνει στο Facebook πριν ένα μήνα: «Σήμερα κανένας δεν γνωρίζει για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και τις επιπλοκές των εμβολίων. Παγκόσμια πρωτοτυπία. Ένα φάρμακο δοκιμάζεται τυφλά στον παγκόσμιο πληθυσμό για να "προστατέψει" τον άνθρωπο από μια ασθένεια που η θνητότητά της είναι χαμηλότερη από την κοινή γρίπη. Το ντελίριο τρομοκρατίας των ΜΜΕ απαράδεκτο. Η προτεινόμενη πράσινη εμβολιαστική κάρτα, φασιστική. Το καθημερινό τεστ για να πας στη δουλειά σου, εξοντωτικό. Ότι δοκιμάζεται η δημοκρατία, η ατομική και συλλογική ελευθερία και τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, όσοι δεν το καταλάβατε, έχετε το ελαφρυντικό της μη κατανόησης της στέρησης αυτών των αγαθών που για εμάς είναι το οξυγόνο της ζωής. Καλό μπόλι».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v